Paranoya
Üye
oh misHayırlı teskereler Halit. Ata ya da sen farketmez, Kars yakınlarına düşer misiniz bilmem ama , olur ya düşerseniz hafta sonları kalabileceğiniz doğal gazlı ve TTnetli bir eviniz var . Ali'ye nispet yaparsınız.
Hayırlı teskereler Halit. Ata ya da sen farketmez, Kars yakınlarına düşer misiniz bilmem ama , olur ya düşerseniz hafta sonları kalabileceğiniz doğal gazlı ve TTnetli bir eviniz var . Ali'ye nispet yaparsınız.
bencile bak nasıl da kaçtı yemek derdinden amaSet üstü ocağı söylemeyi unutmuşum, asker ocağında iyi yemek çıkmıyor diyorlar. İstediğiniz yemeği yaparsınız burada.
bencile bak nasıl da kaçtı yemek derdinden ama
ooh havamı da atarım diyorsunKavurma bile yaparım onlara yahu. Laaap laap yutarız rakı ile.
yatmıştım abim ama arkadaşlar mesaj attı 101'e gel diye..yeniden pc açtım oynadık kazandım geldimSen uyumamış mıydın?
yatmıştım abim ama arkadaşlar mesaj attı 101'e gel diye..yeniden pc açtım oynadık kazandım geldimşimdi süt içiyorum bitirip yatıyorum hemen
Hayırlı teskereler Halit. Ata ya da sen farketmez, Kars yakınlarına düşer misiniz bilmem ama , olur ya düşerseniz hafta sonları kalabileceğiniz doğal gazlı ve TTnetli bir eviniz var . Ali'ye nispet yaparsınız.
hayırlı tezkereler .
Ulaynn ...! BA BA BA ..
İnternet var çalıştığım yer de ama göze batmasın diye girmiyorum maxicep e ..
Çünkü yukarıdan takip ediliyor giriş yapılan siteler .. Sonra başımıza iş almayalım askeriye de , değil mi Hasan ım .
Halit im sen de mi ? Hayırlı teskereler canım kardeşim ..
Bitirip kurtulalım şu illetten bir an önce ..
Off beee...Hayırlı teskereler Halit. Ata ya da sen farketmez, Kars yakınlarına düşer misiniz bilmem ama , olur ya düşerseniz hafta sonları kalabileceğiniz doğal gazlı ve TTnetli bir eviniz var . Ali'ye nispet yaparsınız.
Oooof of...Kavurma bile yaparım onlara yahu. Laaap laap yutarız rakı ile.
vtunnel'den gir, belli olmasın nereye girdiğinDiaBLoS™;2986061' Alıntı:Ulaynn ...! BA BA BA ..
İnternet var çalıştığım yer de ama göze batmasın diye girmiyorum maxicep e ..
Çünkü yukarıdan takip ediliyor giriş yapılan siteler .. Sonra başımıza iş almayalım askeriye de , değil mi Hasan ım .
Hayırlı Teskereler
sıra sanada gelecek acele etme
Off beee...
Evci çıkmak için akrabalık arıyorlar ama, gel de evlatlık edinelim seni, kardeşim olOooof of...vtunnel'den gir, belli olmasın nereye girdiğin
sıra sanada gelecek acele etme
Onlar da beni davet ederler..
Heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?