H@lit'te askere gider.

aRdiLê

Üye
Allah Sağ Salim Tezkereni Alıp dönmeni Nasip Etsin Allah Bütün Askerlerimizi Korusun Sağ Salim Evlerine Dönmelerini Nasip Etsin (Amin).

şimdiden hayırlı teskereler halit abi

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Yeğeennn aynen izimden gidiyorsun

Allah muvaffak etsin , koLayLıkLar versin .. çok özLerim seni , dikkat et kendine İnşaLLah rahat bir yere düşersin .. unutma hep Y Ü R E K T E S İ N

Bende özleyecem abim seni sende her zaman yürektesin çok sağol

Öncelikle gaffarson benim askerlik anılarımdan daha uzun bir yazı olmuş
Aynen daha dün gibi senin yediğin naneler şaka bir yana zaman nasıl geçiyor daha dün gibi çocukluğumuz
Sayılı gün çabuk geçmez diyosun çok sağol moral veriyosun bana
Sana düştüğüm yeri askerden gelince diyeceğim o zaman
Askerlik anınlarına bende uyuz olurum. askerden dönünce hiç askerlik yapmamış gibi davranacağım merak etme
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum kardeşim sağ salim dönersek görüşmeye devam edeceğiz inşallah.sen nazaman askere gidecen bu arada

Allah Sağ Salim Tezkereni Alıp dönmeni Nasip Etsin Allah Bütün Askerlerimizi Korusun Sağ Salim Evlerine Dönmelerini Nasip Etsin (Amin).

Amin kardeşim teşekkür ederim

şimdiden hayırlı teskereler halit abi

Çok sağol kardeşim teşekkür ederim

zaza

Üye
Öncelikle gaffarson benim askerlik anılarımdan daha uzun bir yazı olmuş
Aynen daha dün gibi senin yediğin naneler Sayılı gün çabuk geçmez diyosun çok sağol moral veriyosun bana

H/\S/\N

Üye
Halit abi konuyu gördüm şok oldum.

- Şimdi kim wallpaper forumunda konularıyla telefonlarıma bayram ettirecek,
- kim konuları onaylanacak '' kim, kim, kim -JaNbErG, sonyerolsson saymazsak - ''
-kim bana senin gibi kardeşim diyecek. (abi eğer denizci olursan paşa tanıdığım var sana bakar ama ergenekonda yargılanmazsa )

Şimdiden hayırlı teskereler kendine iyi bak halit abi (12 aralıktan itibaren senin için profil müziğim müslümden olacak profilime girenin ruhu kaysın senin askerliğini unutsun diye )

yaa şımartmayın şunu...bi an önce gitse de kurtulsak...daha 10 gün var gitmesine pfff...

Revengeful

Emekli Yönetici

Kardeşimmmm

Anammm Maxi Asker Yolcusu Olduu Hee Sende Mi Şaşırttın Beni :P Yolunuz Acık Olsun

Praetor

Emekli Yönetici
Sağolasın Gaffarson

Halit ben de kısa istiyorum artık 3. günü gireceğim sınava
Bakalım kim daha çabuk dönecek

Revengeful

Emekli Yönetici
Kararını ne değiştirdi

Praetor

Emekli Yönetici
Uzun dönem çekilmez şimdi ya, o parayı ben burada da kazanırım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hakkımız varsa helal olsun.Güle güle git-gel

minoo

Üye
ayyy yeter kapatın şu konuyu ya
vallahi okuyunca ağlayasım geliyor

batuone

Üye
Abi bende konuyu yeni gördüm kusura bakma
Hayırlı testereler(eee yani teskereler abi )

En büyük asker h@lit Abi

haltie

Üye
    Konu Sahibi
acelem yok, keyfine varacağım daha var kardeşim benim planlarıma göre bir kaç yılım ama tabi belli olmaz bakarsın eser kafama gidiveririm ben de neden olmasın

çok ortalarda gezme

çok sağol kardeşim herkes yapar eksikliğimiz belli olmazgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim sana

Anammm Maxi Asker Yolcusu Olduu Hee Sende Mi Şaşırttın Beni :P Yolunuz Acık Olsun

Teşekkür ederim sindy

Sağolasın Gaffarson

Halit ben de kısa istiyorum artık 3. günü gireceğim sınava
Bakalım kim daha çabuk dönecek

bu bir düello

Hakkımız varsa helal olsun.Güle güle git-gel

Sağol kardeşim.

ayyy yeter kapatın şu konuyu ya
vallahi okuyunca ağlayasım geliyor

Abi bende konuyu yeni gördüm kusura bakma
Hayırlı testereler(eee yani teskereler abi )

En büyük asker h@lit Abi

25 yaşındayım sanırım şu an sitedeki en büyük asker benim iğrenç esprilerime bir yenisini daha ekledim sayende sağol teşekkür ederim kardeşim.

Bnm yorumları kaale alan yok...hmmm ii hadi bakalım...