Yasminozz
Üye
H@lit'in şafağına kaç gün kaldı ??
H@lit dün birliğine teslim oldu (yani en azından biz öyle biliyoruz
) ve 12/12/2010 itibari ile o şimdi asker... 
MaxiCep.Com - Profil bilgileri: h@lit
Bu oyunda öncekiler gibi şafağına kaç gün kaldığını bulacağız .
Oyunu hatırlayalım ;
Her gün bir kişi kaç gün geçirdiğini ve kaç günü kaldığını yazacak ve böylece o gün H@lit'in gelmesine kaç gün kaldığını bulacağız.
Bu sadece H@lit ' i unutmadığımızı göstermek amaçlı bi oyundur...
Not: Bu konuda hergün için yalnızca bir mesaj olabilir.
1) Günde yalnızca bir mesaj atılabilir.
2) Yanlış atılan mesajlar da yanlış zamanda atılan mesajlar da silinir.
3) Mesajın hangi güne dahil olduğu konusunda ikileme düşülürse Sitemizin sistemi esas alınacaktır. Yani saat kaç yazarsa yazsın eğer sistem yeni günün ilk mesajı olarak kabul ederse mesajınızı, geçerli kabul edilecektir.
4) Lütfen muhabbete dönüşen yorumlar yapmayalım..eğer bir şeyler yazmak istiyorsanız şafak sayısını yazarken düşüncelerinizi de aynı msj içinde yazabilirsiniz...(bugün askerliğinin 15. günü ve kalan şafak.... "özledik seni" ) gibi... =))
Gaffarson arkadaşımız konuya hediye kntr dahil edebilceğini söyledi ama ben öyle bişey istemiyorum...çünkü hatırlandığı için şafağı sayılsın istiyorum kntr için deil...bu kibar davranışı için kendisine tşk ediyorum... =))
--------------- Ekleme ---------------
Bugün H@lit 'in askerlikte 1.günü şafak 155....

) ve 12/12/2010 itibari ile o şimdi asker... 
MaxiCep.Com - Profil bilgileri: h@lit
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu oyunda öncekiler gibi şafağına kaç gün kaldığını bulacağız .
1 Aralık itibari ile asker sayıldığından ve 17 mayıs tezkere tarihi olduğundan ve izin kullanmadan gelme ihtimalini göze alarak ben şafağını 155 die başlatıyorum...eğer fark olursa kendisi girdiği zaman düzeltme yapar...
Oyunu hatırlayalım ;
Her gün bir kişi kaç gün geçirdiğini ve kaç günü kaldığını yazacak ve böylece o gün H@lit'in gelmesine kaç gün kaldığını bulacağız.
Bu sadece H@lit ' i unutmadığımızı göstermek amaçlı bi oyundur...
Not: Bu konuda hergün için yalnızca bir mesaj olabilir.
1) Günde yalnızca bir mesaj atılabilir.
2) Yanlış atılan mesajlar da yanlış zamanda atılan mesajlar da silinir.
3) Mesajın hangi güne dahil olduğu konusunda ikileme düşülürse Sitemizin sistemi esas alınacaktır. Yani saat kaç yazarsa yazsın eğer sistem yeni günün ilk mesajı olarak kabul ederse mesajınızı, geçerli kabul edilecektir.
4) Lütfen muhabbete dönüşen yorumlar yapmayalım..eğer bir şeyler yazmak istiyorsanız şafak sayısını yazarken düşüncelerinizi de aynı msj içinde yazabilirsiniz...(bugün askerliğinin 15. günü ve kalan şafak.... "özledik seni" ) gibi... =))
Gaffarson arkadaşımız konuya hediye kntr dahil edebilceğini söyledi ama ben öyle bişey istemiyorum...çünkü hatırlandığı için şafağı sayılsın istiyorum kntr için deil...bu kibar davranışı için kendisine tşk ediyorum... =))
Halit : arkadaşlar herkese teşekkür ederim yasmi konumu açmış ona ayrı teşekkür nete girme imkanı pek yakalamasamda iyiyimhepinize çok teşekür ediyorum az kaldı askerliğimin bitmesine
![]()
arkadaşlar tek tek cevap yazamadım kusuruma bakmayın hepinizi seviyorum gelince görüşmek üzere
14:02....06/02/2011....
--------------- Ekleme ---------------
Bugün H@lit 'in askerlikte 1.günü şafak 155....

Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.