h-e-n ile ilgili sorularım var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
h-e-n ile ilgili sorularım var ?
evet arkadaşlar h-e-n i kurduk falan yükledik rajhatça artık kullaıyoruz tanınmayan usb ler ise easy debian ile tanılıyor (ne kadar ben yapamasamda bu işlemi) herneyse artık sorularıma geçelim;

1)şimdi biz bu uygulamayı yükledik,eğer kaldırırsak ne olur ?
2)diyelim pr1.4 geldi eğer güncellersek telefona bişi olurmu yoksa bunu kaldırdıktan sonra mı yüklememiz gerekir?
3)eğer bunu kaldırdık ve tlefon açılmıyor ve hard formatla düzelmiyor ne yaparız ?
:bilmm

murattiy

murattiy

Üye
donanima zeval gelmeyen hic bir N900 telefon yazilimla sorun cikarmaz acilmayan telefonu acmanin binbir cesit yolu var .kisaca bu telefonda yapmadigim uygukama kalamadi en son pardusu deniyorum .kac kere hard format attim bilmiyorum.herseyi temiz kurmak istiyorsan vanilia sururmu herseyin caresi sonra pr1.3 kurulur .bun yazdiklarini dert etme .birde n900 nihai kullanici telefonu degil maceraci kisilerin telefonu.kac kere bu kez acilmaz dedigim cokertmelerden cikti N900 um ))

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
donanima zeval gelmeyen hic bir N900 telefon yazilimla sorun cikarmaz acilmayan telefonu acmanin binbir cesit yolu var .kisaca bu telefonda yapmadigim uygukama kalamadi en son pardusu deniyorum .kac kere hard format attim bilmiyorum.herseyi temiz kurmak istiyorsan vanilia sururmu herseyin caresi sonra pr1.3 kurulur .bun yazdiklarini dert etme .birde n900 nihai kullanici telefonu degil maceraci kisilerin telefonu.kac kere bu kez acilmaz dedigim cokertmelerden cikti N900 um ))

murattiy bide hen betaya uşatıda bir mesajım var onada cevap veririmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt