Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzin abla'nız burda.derdini söyle derman bulayım:D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL
Emekli Yönetici
Evde jöle kalmadığı için bu gün jölesiz dışarı çıktm. Ama insanlar saçlarımı birbirlerine gösterip burun büktüler. Rencide oldum. Bu bende derin yara açtı sanırım benim dermanım nedir abLa
hımmm bu kedilerde az rastlanan bir durum. doğar doğmas oğlan olmaya karar vermek ilahi taktir'dir evladım kedinin ailesi olarak onu dışlamak yerine topluma kazandırmanız şart. ileride size ben amsterdama koca bulmaya gidiyorum derse sakın tepki göstermeyin. oğlan kediler çok hassas ve dişi davranışları eğilimi gösterebilirler ona pembe tasma almayı deneyin bu onun hoşuna gidecektir. ve 18 yaşına basıp reşit olduğunda muhtemelen gaycat barlara takılacaktır.görmemezlikten gelin yoksa evden kaçabilir
Evde jöle kalmadığı için bu gün jölesiz dışarı çıktm. Ama insanlar saçlarımı birbirlerine gösterip burun büktüler. Rencide oldum. Bu bende derin yara açtı sanırım benim dermanım nedir abLa
insanların seni islediğini düşünen şisofren başlangıcıdır yavrum ilk önce bu konuyla ilgili psikolojik destek almanı öneririm.
2.konu ise evde jöle yoksa limon suyu sıkıp saçına sürersen jöleden daha etkili bir sonuç alırsın.
ama yatmadan önce mtlka saçlarını dove ile yıka yoksa 30 una gelmeden kel kalırsın
iyi forumlar evlatlar...
EroL
Emekli Yönetici
abLa evde şeker kalmadığı için çaya çilek reçeli koyuyoruz. sence ben madde bağımlısımıyım
yemek yapmak bır nizam ister cocugum once yag sonra sogan sonra da dıger malzemeler gelır.en son tuz ve baharatlar katılır.corbalarda ıse once su gelır.haslamalarda ıse brokolı bruksel lahanası kabak bunlar patatese havuca gore daha once haslanır.daha detaylı bılgı ıcın bana ıletısımden ulasabılırsınız