güzin abla'nız burda.derdini söyle derman bulayım:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Evde jöle kalmadığı için bu gün jölesiz dışarı çıktm. Ama insanlar saçlarımı birbirlerine gösterip burun büktüler. Rencide oldum. Bu bende derin yara açtı sanırım benim dermanım nedir abLa

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Kedim oğlan doğurdu ne yapmalıyım?

hımmm bu kedilerde az rastlanan bir durum.
doğar doğmas oğlan olmaya karar vermek ilahi taktir'dir evladım
kedinin ailesi olarak onu dışlamak yerine topluma kazandırmanız şart.
ileride size ben amsterdama koca bulmaya gidiyorum derse sakın tepki göstermeyin.
oğlan kediler çok hassas ve dişi davranışları eğilimi gösterebilirler ona pembe tasma almayı deneyin bu onun hoşuna gidecektir.
ve 18 yaşına basıp reşit olduğunda muhtemelen gaycat barlara takılacaktır.görmemezlikten gelin yoksa evden kaçabilir:(

Evde jöle kalmadığı için bu gün jölesiz dışarı çıktm. Ama insanlar saçlarımı birbirlerine gösterip burun büktüler. Rencide oldum. Bu bende derin yara açtı sanırım benim dermanım nedir abLa

insanların seni islediğini düşünen şisofren başlangıcıdır yavrum ilk önce bu konuyla ilgili psikolojik destek almanı öneririm.

2.konu ise evde jöle yoksa limon suyu sıkıp saçına sürersen jöleden daha etkili bir sonuç alırsın.
ama yatmadan önce mtlka saçlarını dove ile yıka yoksa 30 una gelmeden kel kalırsın

iyi forumlar evlatlar...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
abLa evde şeker kalmadığı için çaya çilek reçeli koyuyoruz. sence ben madde bağımlısımıyım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Osuruktan nem kapıyorum ne yapmalıyım?

haltie

haltie

Üye
:aha:bunun cevabını merak ediyorum güzin abla:)

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
abLa evde şeker kalmadığı için çaya çilek reçeli koyuyoruz. sence ben madde bağımlısımıyım

sen şeker bağımlısısın..

Osuruktan nem kapıyorum ne yapmalıyım?

gaz maskesi tak

:aha:bunun cevabını merak ediyorum güzin abla:)

bağırırken ağzımı okadar büyük açıyorumki ciğerlerim gözüküyor
ayrıca çıldırıyorum anlamında:)

haltie

haltie

Üye
vay görünmez olmusuz gizemli güzin abla:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Guzin abla bu felsefik olaylara girmeyelim gel sen bize yemek yapmayı öğret malzememiz var ama yemek yapamıyoruz açlıktan ölebiliriz

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Guzin abla bu felsefik olaylara girmeyelim gel sen bize yemek yapmayı öğret malzememiz var ama yemek yapamıyoruz açlıktan ölebiliriz

:ehe yemek yapmak bır nizam ister cocugum once yag sonra sogan sonra da dıger malzemeler gelır.en son tuz ve baharatlar katılır.corbalarda ıse once su gelır.haslamalarda ıse brokolı bruksel lahanası kabak bunlar patatese havuca gore daha once haslanır.daha detaylı bılgı ıcın bana ıletısımden ulasabılırsınız:ehe

--------------- Ekleme ---------------

vay görünmez olmusuz gizemli güzin abla:D

Keske daha once yapsaydım ....

haltie

haltie

Üye
ne olduki

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Gızemlı ve mesafelı olmak en ıyısı evlat.ısın cılkını cıkarmamak lazım.:lol:

haltie

haltie

Üye
:ehe hadi bakalım en iyisi:)

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Hadı garı:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Derdim var ... Forumu başkaları yüzünden bırakanlar ve surat yapanlar var ... Ne yapmalıyım ? Oturup seyretmeli miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt