güzin abla'nız burda.derdini söyle derman bulayım:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Dingonun ahırı değil burası, hoş sohbet için konu açılmış; yazdıklarınıza dikkat edin; sinirleri kabartmayın.

Mesajlar silindi, arkadaşa üç uyarı puanı verildi.

İyi forumlar.

kesinlikle:oke:

lütfen belaltı vurmayalım yaşına başına bakmayıp yorum yapanlar dikkatli olsun:)

greenmile

greenmile

Üye
şimdi ben aldatılmış birisi olarak buraya geldim (: bundan sonrası için nasıl bi yol izlemem gerekiyo?

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
şimdi ben aldatılmış birisi olarak buraya geldim (: bundan sonrası için nasıl bi yol izlemem gerekiyo?

arkasına bir daha bakmamalı ve o kişiyle tamamen bağlarını koparmalı. kendisine onun bedduaya bile layık olmadığını söylemeli ve beddua dahi etmemeli. hayatında direk devam etmeli ve kesinlikle gurur meselesi yapmamalı. sonuçta gurursuz olan karşı taraf siz değilsiniz. siz her şeyi kuralına göre yaptınız ve o kural dışına çıkıp aldattı. bırakın bunun utancını o çeksin, siz değil.

Önce üzülmeli....sonrasında çözülmeli....o diyarı ve aldatanı terketmeli......birdaha asla dönmemeli....ve sevmekmi...? belki başka bahara.. aşka tövbe etmeli... pişman olup dönerse, asla affetmemeli....Zayıfsa ona karşı kurtulmak için seven o yüreği sökmeli...

erkek kızı görünce arkadan sağlam vurmalı ki; kız geri dönüp, ömür boyunca kölesi olsun!

seç birini evlat:)

greenmile

greenmile

Üye
qüzel anLatmışsın sağol (:

greenmile

greenmile

Üye
yok mutluyuz ablada aldatmadan yana sıkıntı yok zaten takıldığım nokta aldatıyosun niye gitmiyorsun yani ama çözüme kavuşacak hayırlı işler :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Mandalınayı soyarken kabugun suyu gözume kactı gözumu yıkamaya gıttıgımde soguk su dıye kaynamıs su kısmını acmısım ellerım yandı,sonra dolaba kostum yogurt surum gecsın nıyetıyle ama benım yogurt dıye elıme surdugum sey kurbandan kalma donmus hayvan yagıydı daha sonra bır sıvrısınek elımdekı yag tabakasına yapıstı ve orda öldü bu görüntü sonrası mıiğdem bulantı ve kusuyorum acaba hamilemıyım:)

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Mandalınayı soyarken kabugun suyu gözume kactı gözumu yıkamaya gıttıgımde soguk su dıye kaynamıs su kısmını acmısım ellerım yandı,sonra dolaba kostum yogurt surum gecsın nıyetıyle ama benım yogurt dıye elıme surdugum sey kurbandan kalma donmus hayvan yagıydı daha sonra bır sıvrısınek elımdekı yag tabakasına yapıstı ve orda öldü bu görüntü sonrası mıiğdem bulantı ve kusuyorum acaba hamilemıyım:)

hayır değilsiniz korkmayın:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Dingonun ahırı değil burası, hoş sohbet için konu açılmış; yazdıklarınıza dikkat edin; sinirleri kabartmayın.

Mesajlar silindi, arkadaşa üç uyarı puanı verildi.

İyi forumlar.
Dingo değil o Ringo olması lazım diye düşündüm araştırdım dingoymuş doğru özür:oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
et yerken düşimin arasına kaçıyo, ben onu dilimle çıkarmaya çalışırken bi yandana baskı uygulayınca cıııık diye bi ses çıkıyo. sizce ben kısır olabilirmiyim abLa

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
[QUOdTE=sonyerolsson;1819889]et yerken düşimin arasına kaçıyo, ben onu dilimle çıkarmaya çalışırken bi yandana baskı uygulayınca cıııık diye bi ses çıkıyo. sizce ben kısır olabilirmiyim abLa[/QUOTE]

dişinde kalan eti kürdanla çıkarmayı deneseydin daha iyi bir sonuç alırdın yavrum.

ama yapılan son araştırmalara göre dilinle dişindeki eti çıkaran insanların%99.9 kısırlık olma olasılığı çok düşük.

eğer eti tırnağınla çıkarsaydın kısır olma olasılığın %85 oranında artacaktı.

sağlıklı ve mutlu günler yavrucum...:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konunun açılması iyi olmuş , sana mesaj atıyordum açtır diye Gözde :)

He şimdi ben hamilemiyim dersin :ehe?

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Konunun açılması iyi olmuş , sana mesaj atıyordum açtır diye Gözde :)

He şimdi ben hamilemiyim dersin :ehe?

güzel yavrucum kedi:D

bunu sen benden daha iyi bilirsin ama yanılıyorda olabilirizz sadece küçük bir gaz sıkışmasıda karnının şişmesine sebebiyet verebilir.

sana tavsiyem bir sağlık ocağına gidip etraflıca muayne olmandır
ultrasona girmeyide ihmal etme evladım
sonucları 4 gözle bekliyorum
hadi gayri:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tamam Gayri Giderim de Ben sigoratdan düştüm paramda yok beni de muayene etmeyolar ne olcek :ehe

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Tamam Gayri Giderim de Ben sigoratdan düştüm paramda yok beni de muayene etmeyolar ne olcek :ehe

vah yavruuuuuuuuuuummmm vara vara vara

senin için bir hesap numarası açalım ve bağış toplayalım evladım:(

bağışlarınızı 89457823475839457 banka hesabına maxibağkur adı altında yapabilirsinizz toplanan bu bağışlarla hem bir kardeşimiz muayne olacak hemde paranın geri kalanı ile ığdırda okul yaptırılacak...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:kop::kop:
Gözde sil o numarayı akıllılar şimdi yollarlar :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
BAri doğru bişey ver :naughty:

arslansem

arslansem

Üye
ishal olmak iyidir milletin kabızlıktan şikayet ettiğin şu günlerde haline şükür etmelisi evladım.
yarına geçicektir büyük ihtimal tatlı yemeye devam boşver:ehe
:kop:boşvere boşvere bu hale geldik ama

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kedim oğlan doğurdu ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt