Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel ve anlamlı sözler
Sponsorlu Bağlantılar
Yasminozz
Üye
Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır...
Astrosman
Üye
Seni seviyorum
minoo
Üye
Başkalarının senin hakkında ne düşündüklerinden endişe duyduğun sürece; Onlar senin sahibindir..
haltie
Üye
Konu Sahibi
Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olacak ne de umrunda.
minoo
Üye
"Uyurken seni izlemek vardı şimdi, kokunda sarhoş olmak.. Seni uyandırmak için can atmak, ama kıyamamak."
Olmayan bir sevgiliyi inatla beklemek ; utandırmaktır aşkı...
minoo
Üye
''İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır.''
minoo
Üye
Bana hissettirdiklerini seviyorum . Sanki herşey mümkünmüş gibi , sanki yaşamaya değermiş gibi ... ♥
Bu da benden cümlelerimin öznesine gitsin
haltie
Üye
Konu Sahibi
Dünyada dahiler gittikçe azalıyor Newton öldü Einstein yok Steve de gitti.Bu aralar bende kendimi pek iyi hissetmiyorum.
minoo
Üye
‎'Ne olcak sev gitsin' dediler ;
Sevdim..
Gitti !
CryDaqqeR
Üye
══════ஜ۩۞۩ஜ══════
Yüreğim, kimselerden ihsan dileme; Bu amansız felekten aman dileme; Bil ki, derman aradıkça artar derdin: Derdinle haldaş ol, derman dileme. ══════ஜ۩۞۩ஜ══════ "Ömer Hayyam"
minoo
Üye
Umrunda degildi Juliet'in sonsuz ask, o yuzden ölmek istememisti ya zaten.
CarpeDiemm19o5
Üye
"Her şeyden biraz kalır" diyordu hayat.
Bardağımda biraz kahve,paketime bir kaç sigaram ve Benden biraz ..