Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel ve anlamlı sözler
Sponsorlu Bağlantılar
haltie
Üye
Konu Sahibi
Yufka yüreğini herkese açarsan .. Kol böreği yapıp eline verirler...
haydaravısyon
Üye
Yol oratsında yürüdüm ben bana göre deyil kaldırım içinde yaşayan ölü çocukları kurtajla aldırın
futbol123
Üye
adamı madam yaparız (kolpaçino 2)
Yasminozz
Üye
Narin yapısıyla sert rüzgârlara bile direnen ve insana var olmayı gücü hatırlatan bir dağ güzelidir çiğdem...
FatoŞ
Üye
~ Evvela dünya değildir kötü Olan ! İnsandır.. Kuldur.. Bizleri Tüketenler..~
~ FaToŞş ~
haltie
Üye
Konu Sahibi
Öğrendik ki, İki şey asla terketmezmiş insanı: Biri yanındaki ana, diğeri kalbindeki yara...
CarpeDiemm19o5
Üye
Seni Sevmemem gereken zamanlarda bile Seni seviyordum. Ve aslına bakarsan bundan hiç pişman olmadım. .
minoo
Üye
Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım. Zaman değil yürek istiyormuş.. O da sende kaldı...
Yılmaz Güney
haltie
Üye
Konu Sahibi
Çok sıkıldıysan hayattan bir mezarlığa git. Ölüler iyi bilir; yaşamak güzeldir..."
Yasminozz
Üye
Evleneceksen en iyi anlaştığını, aşk yaşayacaksan en iyi tartıştığını seçeceksin...
haltie
Üye
Konu Sahibi
‎"İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın"
Bob Marley
haltie
Üye
Konu Sahibi
Yasminozz
Üye
Bizde düşene bir tekme daha atılmaz, gülünür...
haltie
Üye
Konu Sahibi
Bugün kahvaltıyı sağlam yapın, çünkü akşam yemeğini cehennemde yiyeceğiz.300 spartalı
OttomaN TigeR
Üye
Üç kuruşluk maaş için çalışan basit insanlar olmayın, ideallerinizi unutmayın.
Furkan Emekli
Üye
Ayağın taşa takıldığında of bile dememelisin dua et ki taşa takılacak bir ayağın var.
Rakibini asla hafife alma unutma ki 1 ağaçtan 1 milyon kibrit çıkar ve 1 kibrit 1 milyon ağacı yakar.
Sakın Cahillerle yarışma ben hiç kazanamadım
Önce seni kendi seviyesine düşürürler sonra da tecrübesiyle seni yenerler.