Güzel Origami çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Güzel Origami çalışmaları
İlki süper
[video=youtube;TzNkFg4JyjE]http://www.youtube.com/watch?v=TzNkFg4JyjE&feature=player_embedded[/video]
2.si profesyonel ama yapabilirm gibime geliyor
[video=youtube;uyX-T4y_INQ]http://www.youtube.com/watch?v=uyX-T4y_INQ&feature=player_embedded[/video]

Tepkiler: ebuş...

Utku

Üye
2.si çok zor

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Ben uzun zamandır yapıyorum ama bana da zor geldi kağıdın o hale gelmesi için defalarca katlıyorsun ve çalışmaya başlıyorsun

vaay adamım sende mi origamiye meraklısın 2.si harbi zormuş

Bu kadar ortak yanımız olamaz
hakikatten.benim dizi olarak en sevdigim dizi doctor who,şiir ve söz yazmayı seviyorum,genellikle savaş ve aksiyon türü oyunları seviyorum.eger bunlar da aynı çıkarsa bizim kardeş olabilme olasılıgımız yüksek

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
şiir değilde söz yazıyorum
diğerleri tam tutuyor

şiir değilde söz yazıyorum
diğerleri tam tutuyor
ben şiir okuyorum söz yazıyorum.ama ara sıra çok nadiren şiir içinde ilham geliyor.peki ya en iyi hangi dersleri yapabilirsin hangilerini yapamazsın? mesela ben edebiyat,dil ve anlatım,kimya,biyoloji,fizik,cografya,tarih yapabilirim,ama matematik,geometri,ingilizce nerdeyse 0 alacak gibi yaparım yani çok az anlarım.birde sen hangi ay dogdun? burçlardan falan belki de bi kesişme vardır

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dersler aynı
ikizler ile boğa arasında bir yerdeyim ama ikizlere daha yakın

Utku™;3722053' Alıntı:
bu ne biçim imza
eskiden artis resmi koymuştum,kurallara karşıymış degiştirdim yerine dr who,mortal kombat ve sagopa kajmer userbarları koydum,dün siteye girdim,userbarların hepsi uçmuş sadece harun kolçagın abuk subuk dans swf si kalmış ,bende sinirlendim "admin abi imzamı silmiş" yazdım.o "olley" nerden geliyor dersen imzayı degiştirecegim sırada facede geziyordum burak güçlünün sayfasına denk geldim,olley yazmak geldi aklıma,böyle tuhaf bir imza çıktı

DPool

Üye
Oha :

Tepkiler: mangdaşire

ebuş...

Üye
şu 2.si süper başlıyorum yapmaya bayılıyorum origamiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...