Güzel Origami çalışmaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Güzel Origami çalışmaları
İlki süper :d:
[video=youtube;TzNkFg4JyjE]http://www.youtube.com/watch?v=TzNkFg4JyjE&feature=player_embedded[/video]
2.si profesyonel ama yapabilirm gibime geliyor
[video=youtube;uyX-T4y_INQ]http://www.youtube.com/watch?v=uyX-T4y_INQ&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

Utku

Utku

Üye
2.si çok zor

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Ben uzun zamandır yapıyorum ama bana da zor geldi kağıdın o hale gelmesi için defalarca katlıyorsun ve çalışmaya başlıyorsun

mangdaşire

mangdaşire

Üye
vaay adamım sende mi origamiye meraklısın :d: 2.si harbi zormuş :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Bu kadar ortak yanımız olamaz :d:
hakikatten.benim dizi olarak en sevdigim dizi doctor who,şiir ve söz yazmayı seviyorum,genellikle savaş ve aksiyon türü oyunları seviyorum.eger bunlar da aynı çıkarsa bizim kardeş olabilme olasılıgımız yüksek :ehe

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi

hakikatten.benim dizi olarak en sevdigim dizi doctor who,şiir ve söz yazmayı seviyorum,genellikle savaş ve aksiyon türü oyunları seviyorum.eger bunlar da aynı çıkarsa bizim kardeş olabilme olasılıgımız yüksek :ehe
şiir değilde söz yazıyorum
diğerleri tam tutuyor :hmmm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
şiir değilde söz yazıyorum
diğerleri tam tutuyor :hmmm
ben şiir okuyorum söz yazıyorum.ama ara sıra çok nadiren şiir içinde ilham geliyor.peki ya en iyi hangi dersleri yapabilirsin hangilerini yapamazsın? mesela ben edebiyat,dil ve anlatım,kimya,biyoloji,fizik,cografya,tarih yapabilirim,ama matematik,geometri,ingilizce nerdeyse 0 alacak gibi yaparım yani çok az anlarım.birde sen hangi ay dogdun? burçlardan falan belki de bi kesişme vardır :hmmm

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi

ben şiir okuyorum söz yazıyorum.ama ara sıra çok nadiren şiir içinde ilham geliyor.peki ya en iyi hangi dersleri yapabilirsin hangilerini yapamazsın? mesela ben edebiyat,dil ve anlatım,kimya,biyoloji,fizik,cografya,tarih yapabilirim,ama matematik,geometri,ingilizce nerdeyse 0 alacak gibi yaparım yani çok az anlarım.birde sen hangi ay dogdun? burçlardan falan belki de bi kesişme vardır :hmmm
Aynen dersler aynı
ikizler ile boğa arasında bir yerdeyim ama ikizlere daha yakın

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Utku™;3722053' Alıntı:
bu ne biçim imza
eskiden artis resmi koymuştum,kurallara karşıymış degiştirdim yerine dr who,mortal kombat ve sagopa kajmer userbarları koydum,dün siteye girdim,userbarların hepsi uçmuş sadece harun kolçagın abuk subuk dans swf si kalmış :D,bende sinirlendim "admin abi imzamı silmiş" yazdım.o "olley" nerden geliyor dersen imzayı degiştirecegim sırada facede geziyordum burak güçlünün sayfasına denk geldim,olley yazmak geldi aklıma,böyle tuhaf bir imza çıktı :ehe

Masha

Masha

Üye
:oke: 2.si zormuş

DPool

DPool

Üye

eskiden artis resmi koymuştum,kurallara karşıymış degiştirdim yerine dr who,mortal kombat ve sagopa kajmer userbarları koydum,dün siteye girdim,userbarların hepsi uçmuş sadece harun kolçagın abuk subuk dans swf si kalmış :D,bende sinirlendim "admin abi imzamı silmiş" yazdım.o "olley" nerden geliyor dersen imzayı degiştirecegim sırada facede geziyordum burak güçlünün sayfasına denk geldim,olley yazmak geldi aklıma,böyle tuhaf bir imza çıktı :ehe
Oha :blink: :ehe:ehe:

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Sandrake

Sandrake

Üye
:tşk:

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
2. süper

ebuş...

ebuş...

Üye
şu 2.si süper başlıyorum yapmaya :tşk: bayılıyorum origamiye :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt