Nef'i
Üye
vaay adamım sende mi origamiye meraklısın2.si harbi zormuş
![]()

hakikatten.benim dizi olarak en sevdigim dizi doctor who,şiir ve söz yazmayı seviyorum,genellikle savaş ve aksiyon türü oyunları seviyorum.eger bunlar da aynı çıkarsa bizim kardeş olabilme olasılıgımız yüksekBu kadar ortak yanımız olamaz![]()

şiir değilde söz yazıyorum
hakikatten.benim dizi olarak en sevdigim dizi doctor who,şiir ve söz yazmayı seviyorum,genellikle savaş ve aksiyon türü oyunları seviyorum.eger bunlar da aynı çıkarsa bizim kardeş olabilme olasılıgımız yüksek![]()

ben şiir okuyorum söz yazıyorum.ama ara sıra çok nadiren şiir içinde ilham geliyor.peki ya en iyi hangi dersleri yapabilirsin hangilerini yapamazsın? mesela ben edebiyat,dil ve anlatım,kimya,biyoloji,fizik,cografya,tarih yapabilirim,ama matematik,geometri,ingilizce nerdeyse 0 alacak gibi yaparım yani çok az anlarım.birde sen hangi ay dogdun? burçlardan falan belki de bi kesişme vardırşiir değilde söz yazıyorum
diğerleri tam tutuyor![]()

Aynen dersler aynı
ben şiir okuyorum söz yazıyorum.ama ara sıra çok nadiren şiir içinde ilham geliyor.peki ya en iyi hangi dersleri yapabilirsin hangilerini yapamazsın? mesela ben edebiyat,dil ve anlatım,kimya,biyoloji,fizik,cografya,tarih yapabilirim,ama matematik,geometri,ingilizce nerdeyse 0 alacak gibi yaparım yani çok az anlarım.birde sen hangi ay dogdun? burçlardan falan belki de bi kesişme vardır![]()
Aynen dersler aynı
ikizler ile boğa arasında bir yerdeyim ama ikizlere daha yakın
harbi bizim çok ortak özellik var yav 
harbi bizim çok ortak özellik var yav
![]()

anlamadım ki abi ya
mehmet ksrdeş çıktınız galiba![]()
ruh ikizi dedikleri şey bu olsa gerek 
bu ne biçim imza
anlamadım ki abi yaruh ikizi dedikleri şey bu olsa gerek
![]()
eskiden artis resmi koymuştum,kurallara karşıymış degiştirdim yerine dr who,mortal kombat ve sagopa kajmer userbarları koydum,dün siteye girdim,userbarların hepsi uçmuş sadece harun kolçagın abuk subuk dans swf si kalmışUtku™;3722053' Alıntı:bu ne biçim imza
,bende sinirlendim "admin abi imzamı silmiş" yazdım.o "olley" nerden geliyor dersen imzayı degiştirecegim sırada facede geziyordum burak güçlünün sayfasına denk geldim,olley yazmak geldi aklıma,böyle tuhaf bir imza çıktı 
Oha
eskiden artis resmi koymuştum,kurallara karşıymış degiştirdim yerine dr who,mortal kombat ve sagopa kajmer userbarları koydum,dün siteye girdim,userbarların hepsi uçmuş sadece harun kolçagın abuk subuk dans swf si kalmış,bende sinirlendim "admin abi imzamı silmiş" yazdım.o "olley" nerden geliyor dersen imzayı degiştirecegim sırada facede geziyordum burak güçlünün sayfasına denk geldim,olley yazmak geldi aklıma,böyle tuhaf bir imza çıktı
![]()

: