Güzel Bir Kasa Toplamak İstiyorum, Tavsiyeleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Güzel Bir Kasa Toplamak İstiyorum, Tavsiyeleriniz?
2 tane laptop um var ve laptop umu monitöre bağlamaktan bıktım. Bir kasa toplamaya karar verdim. Daha önce hiç toplamadım. Bir takım sorularım var:

-Güzel bir kasa toplamak kaça patlar?(En çok verim alabileceğim ve en ucuzu olursa iyi olur.)
-Windows ile ilgili bir sorun olurmu?
-Hangi parçaları toplamalıyım?
-İnternette nasıl parçaların bağlandığını gördüm, kendim mi yapmalıyım yoksa başka bir bilgisayarcıya mı yaptırmalıyım?

Burada hep hzır satıyolar. Toplamak imkansız. Türkiye'de yaptıracağım. Size güveniyorum maxicep ailesi!

futbol123

futbol123

Üye
ilk önce hangi amaçla kullanıcaksınız oyun film internet? ekran varmı ? klavye fare vss..?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
oyun ve internet için ekranı zaten iyi bi ii liste yapıversen en düşük fiyata

futbol123

futbol123

Üye
oyun ve internet için ekranı zaten iyi bi ii liste yapıversen en düşük fiyata
işlemci amd x3 460 yada intel g840 seçim size bağlı
ekran kartı amd hd5670 ddr3

diğer parçaları yazmıyorum 600tl civarında tutuyor bu sistemle hd düzeyde oyunları sorunsuz oynarsınız ama ben ful hd düzeyde oynarım derseniz 256bit ekran kartı almanız gerekiyor hd6790 250tl civarında bütçeyi 900tl yapmanız gerekiyor :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

toplam 970 lira gayet makul, performanslı bir pc oldu :oke:
işlemciyi çok rahat bir şelikde 3.5ghz overclock edebilirsin ve ayrıca çekirdeğini açarak 4 çekirdek yapabilirsin :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
toplam 1000 lira civarı olucak

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4487270][COLOR=DarkRed][SIZE=3] işlemci amd x3 460 yada intel g840 seçim size bağlı [URL="http://www.vatanbilgisayar.com/CPU - İşlemci/amd-adx460wfgmbox-athlon-ii-x3-460-am3-34ghz--15mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=56785' Alıntı:
VATAN COMPUTER - AMD - Athlon II X3 460 AM3 3.4GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci - CPU - İşlemci[/URL]
ekran kartı amd hd5670 ddr3[/SIZE][/COLOR]
diğer parçaları yazmıyorum 600tl civarında tutuyor bu sistemle hd düzeyde oyunları sorunsuz oynarsınız ama ben ful hd düzeyde oynarım derseniz 256bit ekran kartı almanız gerekiyor hd6790 250tl civarında bütçeyi 900tl yapmanız gerekiyor :)

toplam 900 lira gayet makul, performanslı bir pc oldu :oke:
işlemciyi çok rahat bir şelikde 3.5ghz overclock edebilirsin ve ayrıca çekirdeğini açarak 4 çekirdek yapabilirsin :oke:
ikinizedeteşekkür ederim de çekirdeği nasıl açıcaz

futbol123

futbol123

Üye

toplam 900 lira gayet makul, performanslı bir pc oldu :oke:
hasan biraz daha para koyar 256bit ekran kartı alır daha iyi 6770 güçlü bir kart değil hd6790 alınır daha mantıklı ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

benim yazdıgım en ucuz fiyatlar üzerinden...
farklı yerlerdeki normal satış fiyatlarıyla 1000 lira civarına gelir :oke:
ankaradaki vatan computer da en alt kat var söğütözündeki bilgisayarla ilgili herşey vardı şimdi bunları liste yapsam versem 1000 lira civarı tutarmı acil ayrıntı gerek 2 hafta sonra türkiyeye yeniden gelicem

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
iyide fiyat söylememişti :D
tamamdır.. 295 lira powercolor HD6850..
power yeterli kullanabilir.
toplam fiyat 970 lira oldu... his ekran kartını degiştim :oke:

futbol123

futbol123

Üye
iyide fiyat söylememişti :D
tamamdır.. 295 lira powercolor HD6850..
power yeterli kullanabilir.
toplam fiyat 970 lira oldu... his ekran kartını degiştim :oke:
saphire da olabilir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ikinizedeteşekkür ederim de çekirdeği nasıl açıcaz
biosa girip core unlocker de disable yazan yeri enable yapıp keydet çık çekirdek sağlamsa 4 çekirdek olarak açılır bilgisayar :oke:
ankaradaki vatan computer da en alt kat var söğütözündeki bilgisayarla ilgili herşey vardı şimdi bunları liste yapsam versem 1000 lira civarı tutarmı acil ayrıntı gerek 2 hafta sonra türkiyeye yeniden gelicem

vatan bilgisayar diyerlerine oranla kazıkcı biraz....
ama 2-3 haftada bir yaptıgı % 25 indirimle bu kasayı 1000 liraya alabilirsiniz :oke:

----------Eklendi @ 15:07:13 ---------- Yazıldı @ 15:06:42 ----------

Tehlike ";4487421][COLOR=DarkRed][SIZE=3] saphire da olabilir [URL="http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran Kartı/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187' Alıntı:
VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı[/URL]
[/SIZE][/COLOR]
olabilir :d:

----------Eklendi @ 15:08:10 ---------- Yazıldı @ 15:07:13 ----------

berke tartışma çıkmadan ortak bir kanıya vardık 5 dk içinde :aha: rekora bak :kop2:

futbol123

futbol123

Üye

biosa girip core unlocker de disable yazan yeri enable yapıp keydet çık çekirdek sağlamsa 4 çekirdek olarak açılır bilgisayar :oke:

ama 2-3 haftada bir yaptıgı % 25 indirimle bu kasayı 1000 liraya alabilirsiniz :oke:

olabilir :d:

----------Eklendi @ 15:08:10 ---------- Yazıldı @ 15:07:13 ----------

berke tartışma çıkmadan ortak bir kanıya vardık 5 dk içinde :aha: rekora bak :kop2:
aynen hiç tartışmadık bu işte bir gariplik var :D
[/FONT]

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

nasıl ya 600 liralık cihaz 400 liraydı yüzde 25 ile de 300 oldu

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
aynen ya benimde iyi bi mikrofona ihtiyacım var benimde müziğe ilgim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt