Güzel bir ev mi,güzel bir çevre mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Güzel bir ev mi,güzel bir çevre mi?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
ikisi de ama güzel bir ev daha çok ağır basıyor....:ehe

Perfect!

Üye
anketti oylamak istemedim bian içimden gelmedi :D

ama içinde benim istediğim bütün donanımlar olan bi evim olsun ıssız bi yerde yanımda sevdiklerim olsun (1-2 kişi den fazla olmasın :D )

ben hertürlü yaşarım...
çevredekiler beni etkilemez

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
ya nasıl etkilemez..atıyorum çevrendeki/yakınındaki/alt komşun/üst komşun her kim ise gürültücüyse ne olacak?
bizim üst kat komşu vardı (şükür 2 gün önce taşındılar) katil edeceklerdi bizi nerdeyse..her gün polis,her gün kavga :s

Perfect!

Üye
ama sen benim yazdığımı güzel okumamışınsın 'ıssız bi yerde' diyorum

yani çevredeki varlıklar insan olmucak...

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
ama sen benim yazdığımı güzel okumamışınsın 'ıssız bi yerde' diyorum

yani çevredeki varlıklar insan olmucak...
o değil işte bahsettiğimiz ya da sorduğumuz..ya kötü evin iyi çevren olacak ya da güzel evin kötü çevren.

Perfect!

Üye
tamam benim dediğimde çevre.
çevremde ağaçlar, böcekler, kuzu, kurt olacak belki bu kimine göre iyi çevre kimine göre kötü çevredir.
çevre dediğin sadece insandan ibaretse benim dediğimde çevredeki insanları yok etmek oluyor.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ayyy tamam Halil sen git dağın başında yaşa tamam :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bizim ev baya iyi ama cevre berbat yan tarafimızda cingeneler:D durup durmadan kavga cıkarırlar bıcak atıp giderler:D onları gectim annem dısarıya cıkınca kimseyle konusamio hepside acaip insanlar

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
bizim ev baya iyi ama cevre berbat yan tarafimızda cingeneler:D durup durmadan kavga cıkarırlar bıcak atıp giderler:D onları gectim annem dısarıya cıkınca kimseyle konusamio hepside acaip insanlar
işte tam olarak bundan bahsediyoruz..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ama aradada iyi oluyor bi kavgaya tutusuolar film izler gibi izliyoruz(beleşe hemde):D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:D bu açıdan bakma ama bıçak falan diyorsun.insanlar birbirnin canını yakıyor yani.bu hoş bir şey değil :hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ya banane ne yaparlarsa yapsınlar kendilerine. onlara acımam hic bir zaman.Sen burda olsan anlarsın ne demek istediğimi.Adamlar hiç saklamaya tenezzül etmeden insanlara uyusturucu satiyor.Öldürsünler birbirlerini hic umrumda deil

Revengeful

Emekli Yönetici
Macera olur aslında :hmmm
Adrenalin patlaması..

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Evimde rahat olacağım, komşular bizi kurtarmayacak, o yüzden evim güzel olsun gerisi önemli değil.. :)

Mert

Mert

Üye
Ev nasıl bir ev ama..
Küçük olur içi ama çok lükste olabilir. Fakat camları nalyondan çatısı plastikten olabilir. Nasıl bişey küçük ev :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
kuzum iste normal bir ev ama ufak :D saglam yani :D

Mert

Mert

Üye
O zaman ben iki adet güzelinden ev alayım

:ehe

Üst Alt