Güzel bir ev mi,güzel bir çevre mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Güzel bir ev mi,güzel bir çevre mi?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
+1 :islik

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
bence sen terket o sehri :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bende çalısyorum zaten elime geçen ilk fırsatta terk.ya afyonda zaten güzel cevreli biryer yoktur da neyse:D:D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
sanırım her ikiside :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çevre çok önemli

haltie

haltie

Üye
kötü bir çevre güzel evi alırım.daha sonra o evi satıp güzel bir çevrede güzel bir ev alırım

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha: bizim aklimiza neden gelmedi bu :D

haltie

haltie

Üye
:zuhaha:

ne farkımız kalacak o zaman :pro: puhaha şımarıyorum birde:ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
vaay lafini da esirgemiyo :D Iyi oldu sana o zaman bu sarma iskencesi :eller:

haltie

haltie

Üye
:ağlarım:bende güzel çevremdeki güzel evimde doritos peynirli yiyeyim bari

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
önemli olan çevre bence.. şöyle ki doğup büyüdüğüm çevreden taşınmak zorunda kaldım iki senedir başka biyerdeyim ama hala buraya alışamadım zaten bu çevreye uyumda sağlayamam ya neyse.. orada herkesi tanıyordum selam vermeler hal hatır sormalar insan mutlu oluyor hemde ama burası öyle değil bide şöyle tepeden tırnağa süzmeleri yokmu bigün olay çıkarcam :D eski oturduğum yere gidince kendimi çok iyi hissediyorum ayrıca

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
cok kotu bi durum ya o :(
evimi,cevremi seviyorumm

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
değerini bilmek gerekiyo işte gerçi hala oraya gidiyorum her hafta sonu ordayım :ehe ama buraya geri dönmek kötü oluyo işte :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Genelde hep iki Seçenek Sunarlar ve birini Seçmek Zorunda Kalırsın bir diğerini değerlendirip daha iyisini Seçersin ben ne güzel ev diyorum nede güzel Çevre Benim istememle güzel olacaksa Bırak oldugu Gibi kalsın ...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çevre kanımca.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
hayir Levent abi senin istemenle guzel olmuyor.zaten guzel olan bir cevreyi veya evi tercih ediyorsun..

Dafny

Dafny

Üye
guzel bi cevre olsun ztn en fzla 5 saat evdeym :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Çevrem ALLAH'a ŞüküR İyi.Benim için evin büyüklüğü küçüklüğü hiç önemli değil çevrem ii olsun ben çadırda dahi yaşarım yeterki çevrem ii olsun.

Üst Alt