Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenlik Kodunu mu Unuttunuz? Nokia Telefonlar İçin Güvenlik Kodu Öğrenmek, Kod çözme
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 382744
Kapalı Hesap
payaşim için tşkr
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
TEşşekkürler
xalle
Üye
tşekkürle kardaş çok makbile geçti
rdvpek
Üye
benim 1110 num var nasıl kırılır
sinem8787
Üye
ya ben denedim hala hatalı kod die nasıl bir iş anlamadım imeı numarası girdim tamam bir numara çıktı ama olmadı yine yardım edin ben sinem
mehmetyigit
Üye
bende 6110 navigatöre denemdimama olmadi
rrramazannn
Üye
phılıpsler için ne yapacağız arkadaşlar...bilgisi olanlar özelden mesaj yazarsa sevinirim...
__HeadshoT__
Üye
Bende oldu arK lar
mcsniperr
Üye
yok kabul etmiyor
YaGMuRxPreNSi
Üye
1110iler için hiçbi şekilde kırıLmıyor.. yoLnu biLen varsa söylerse çok seviniriz
PeSimiSt_61x
Üye
saol tskkür
By_Xpo
Üye
ben denemedim isterse nokia nın sitesi olsun vermem bn imei mi kolnlama olur çöker telim walla
handful1907
Üye
emeğine sağlık
avozpinar
Üye
en basıdı gıt telefonun versıyonunu guncelle hem hızlanır hemde butun problemlr ortadan kalkar
kvnçklk
Üye
ben güvenlik kodumu unutmadım..eski girdiğim kodu giriyorum herzamanki gibi ama bi türlü kabul etmiyo..napabilirim?
pelin18
Üye
biDe Su programlaRdan 5300 iÇin yapsanız.. ne uyus Bi telefonMus yha S: kesKE ALmasaydm S:
ennes2
Üye
saol kardess dogru soyluyosun imei yi heryere yazmamak lazim
mariaaaaa
Üye
lütfen nokia kilit kodunu rahat gösterin çıldırmak üzereyim
selman2000
Üye
Sahibi farkına varmadan açtıramazmıyız yaw
cezablue
Üye
arkds la cook tsk hepıneze ama 6233 de calısmıyo bana acıl nokıa 6233 guvenlık kodu kırmaprogramı nesı varsa lazım cook acıl