Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenlik Kodunu mu unuttun ?? (gel halledelim | Nokıa içindir )
Sponsorlu Bağlantılar
dilanaa
Üye
abi olmuyo ya
aydemirr2121
Üye
kardeş saol ama olmuo bnde denedim
byhayat
Üye
nasıl
yakupozkaya
Üye
bende 6630 var denedim.
hiç bir sorun yok mükemmel çalısıoyr.
paylaşan arkadaslara tsk.
gamzesinem
Üye
ya arkadaşlar n73 cep telefonum var ama güvenlik kodunu unuttum ,bana yardımcı olabilecek olanınız var mı lütfen .çok teşekkr ederm şimdiden.
--------------- Ekleme ---------------
ya çok acele lütfen bulan birisi varsa çok sevinirim n73 telefonum var ama güvenlik kodunu unttum illa ki telefoncuya mı gitmem lazım başka çaresi yok mu yani..bilen birileri varsa bu mail adresim bana mail olarak atarsanız gerçekten sevinirim . [email protected]
hirnep
Üye
benim tel nokıa 5130c2 güvenlik kilidini değişmiştim şımdı unuttum yardımcı olursanıız sevinirim.. burda yazan bütün yolları denedim olmuyor..help me help me help me
ulas52
Üye
6300 var bende olmuyo
aykut545454
Üye
Elinesağlık kardeş
orhiorhiorhi
Üye
kardeş saol emek vermnişsin 3500 da olmuyor soyliim
faruk188
Üye
benim 1110 var güvenlik kodu acil lazım ne yapmam lazım ımeal denedem gene olmadı
maltasahini
Üye
6300 kullanıyorum.Denedim olmadı.Yinede saol
AKATLI
Üye
olsun eski telefonları olanlar yararlanırlar
mstfkrcn01
Üye
daııı bnm 5130 war denedim olmadı
selenselcan
Üye
olmuyo kardeşim yA olmuyo
samet0727
Üye
olmuyorrr kardeşim
bulenta1969
Üye
emeğine sağlık
mervoş
Üye
bnmkide e71 ama olmuyo
mavi_masal01
Üye
olmuyor olmuyor olmur zıkkımın kökü gezmedıgım sıte kalmadı olmuyor yav adamlar aklın almıcagı programlar üretiyor bır guvenlik kodunu kıramadım su 2630 un
YuZaRSiFTaN
Üye
denemedim denemeyede gerek yok ama emegin icin teşk
sıfırsıfır
Üye
bu sıte palavra sadece sızın Imeı nOnuzu alıyor baska telefona klonluyor sızde yazıyorsunuz kanmayın bu tıp sıtelere