Güvenlık kodunu kırmaya çalışanlar dıkkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dilmarine

dilmarine

Üye
    Konu Sahibi
Güvenlık kodunu kırmaya çalışanlar dıkkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu arada dostum sakın bir daha telefonunun ımeı kodunu hangi amaçla olursa olsun internet üzerinden hiçbir siteye verme.onların tümü yalan dolan.ımeı bir uluslararası güvenlik standardıdır kımse (üretici hariç) ımeı adresinden öyle kilit kodu falan vermeye yetkili değil.

****!!!!!!!!!!!bu çabaların tümü telefonunuzu klonlamaya yöneliktir!!!!!!!!!!******

bazı yerlerde bu gibi siteler üzerinden telefonlarının güvenlik kodlarını bulduklarını söyleyenler,yazanlar var.sakın inanmayın!!!
ımeı kodu bulunan telefonlar tamamen klasik eski 3310,2100,8210 gibi telefonlar.
Malum bu gibi telefonların da klonlanması kimseye kar getirmez.e haliyle bir kaç da güven verici hareket lazım.bu yüzden işte bu gibi düşük class (klonlanması kimseye kar getirmeyecek ) telefonların güvenlik kodlarını bulurlar ve ilk yem atılır.

Arkadaşlar lütfen dikkatli olalım ve bu gibi tuzaklara gelmeyelim!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 566228 ve ohevliyaoglu

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
haklısın güvenlik kodu kırmak kolay olsa herkes yapardı çoğu yalan dolan..

dilmarine

dilmarine

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dostum.bu konuda en kolay yöntem hard format zaten.en temizi budur heralde.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada eğer telefon açıksa (bekleme ekranı görünüyorsa) s60 v2 bölümünde unlockme programı var benim 6600 da olmuştu.programı çalıştırınca kendisi kombine tarama yapıyor ve kodu buluyor.ama n73 için (yani s60v3) versiyonu var mı bilmiyorum.unlockme for s60 v3 diye arama yapalirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt