Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenlik Kodu Kırıcı Bomba!!!
Sponsorlu Bağlantılar
yakoko
Üye
kafayı yiyecem tuş kilidini kaldırdığım halde 1 dk sonra güvenlik kodu ekrana giriyor güvenlik kodunu giriyorum açılıyor güvenlik kodunun ekrana gelmesini istemiyorum var mı çaresi
nejdet can
Üye
5800 için olsaydı çok iyi olacaktı... emeğinize sağlık...
tayfunasdf
Üye
virüslü yazılım koyma bundan sonra ...!
CmptrCanavarı
Üye
baba sana ne desem azdır alah sevdiğine kavuştursun ben bu kilit kodu için yapmadım kalmamıştı yapmadığım tesadufen buraya girdim ve bu basit programla karşılaştım kilit kodunu nss ile kırmaya çalışıodum off ay çok teşekkürler
by berk
Üye
fena program
technosat
Üye
teşekkurler ellerine sağlık
okkankaya
Üye
Teşşekürler
talhagac
Üye
kardeş/abi 2 linktede virüs var solucan orj avast kullanıyorum
yusuf999999
Üye
ya 5310 da denedımde güvenlık kodunu sıfırlamadı:S
harunbiga
Üye
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sezgin2727
Üye
symbian olmayan tel. için bir çözümün varmı kardeş. nokia 3120 gibi yardımcı olrsan sana zahmet.
depovehangar
Üye
e71 için uygun bir şey varmı
tolga_a3
Üye
benim telefonum sisi çalıştırmadı modeli nokia e71 neden açmadıki acaba ?
alidria
Üye
gençler hepinizden istiyorum ama ALLAH RIZASI İÇİN şu programı adam akıllı verin yada msn mi ekleyin gözünüzü seveyim : [email protected] ordan bana yardımcı olursanız çok sevinirim
oktay11111
Üye
tskr
tolga6711
Üye
kolay gelsin
__ozgur92_
Üye
güzel payjlaşım gerçekten
karacym
Üye
yaf arkadaş 7610 için yokmu bi çare maxi cep kimse yokmu
nokia 5800X
Üye
ya çalışmıyor yada 5130 için bu mümkün değil. güvenliği en yüksek telefon bu mudur ne? sitede her yazılanı yaptım her programı denedim. telefon açılıyor fakat tuş kilidinde telefon kilidi var ve bu bi türlü açılmıyor.