Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenlik Kodu Kırıcı Bomba!!!
Sponsorlu Bağlantılar
umudayelken
Üye
arakadaslar 6630ıcın olmuyormu
p0ke
Üye
bende ki 6680 de denedim telefondaki yükleyici desteklemiyor gibi bir mesaj cıktı karsıma :S ne yapmam gerekli ?
omerfarukgrbz
Üye
bende 3500 bende de telefon desteklemiyor diyor ne yapayım
crysis_88
Üye
n95 de olmuyor mu bu ya az önce gittim tlf cuya sordum 30 ytl ist ******** ve içindeki bilgiler de gidicekmiş .. napıcam ben ya başıma ilk kez böyle bişey geliyo .. tuş kilidi kodunu nasıl kırcam .. yardım edin plsss
tl10e
Üye
saol kardeş işe yarıyodur heralde bu kadar kesin konuştuğuna göre saolasaın
leci-49
Üye
selam kardes iyide ben yükledim olmadi benimki nokia 5700 bu nasil olur bir yardimci olsan ya .. cildiracam ya lütfen kardes ...
alikelek
Üye
eline emeğine sağlık
leci-49
Üye
iyide kardesim benim cep tel nokia 5700 güvenlik kodunu unuttum sim kart sifresini vurdum ama güvenlik kodunu unuttum olmuyor.Hafiza kartina bunu yükledim olmadi bana tam olarak nasil olacagini anlatirsan sevinirim kardes....lütfennn
cem532
Üye
n76 denedım olmadıııııııı
delifırtına
Üye
emeğine sağlık ama 6670 e uyumlu değil kardeş
onury53
Üye
teşekür
ilker43
Üye
valla orhan abi çoook teşekkürler
Brauerei
Üye
en sonunda kafayı yıcem ya bu gonderdıgım program benım tel tanımıo n95 8gb ım var valla kafayı yıcem ama tsk ederız cok ıyı bır paylasım n72 de oldu ama benden olmuo :S varmı bır cozum bana
nabacannn
Üye
eywallah bilader
lonewarrior
Üye
eywallah pilader
loverteen
Üye
kardes lınkler caklısmıyor
diafto2
Üye
teşşkürler emege saygıı yanii
rustem54
Üye
6630 kilit kodu yardım acill lütfen yukardaki işlemleri denedim olmadı programı ındirdim fakat açmak için internetten dosya arayın diyor