Nokia C6-01 "Yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen" Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 "Yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen" Hatası
Arkadaşlar telefonum önceden hackliydi (sorun yoktu) bi ara format falan atınca gitti, tekrar hackledim şimdi sertifika hatası veriyor (unsigned uygulamaya) uygulamayı signed yapıyorum, bu seferde güvenilmeyen sağlayıcıdan imzalanan korumalı nesne yüklenemez diyor, maxicepten signed bir uygulama indirip yüklüyorum bu seferde bu yerleşik bir bileşen hatası veriyor. Yani telefona indirdiğim 10 tane uygulamanın 8 ini yükleyemiyom hep bir hata bana bir yardım edin!!!!!

ss

MaxipmaN

Üye
mod yüklüyorsan normaldir

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
ben şimdi telefonumun açılış görüntüsünü değiştircem önceden yapmıştım bi sis dosyası yükledim o bana otomatik ayarladı ve C:/anim
klasörüne gif dosyamı atıp ayarlıodum ben, şimdi o programı buldum sis halinde yükleyemiom sertifika hatası diyo signed yapıyorum bu yerleşik bileşen diyo, bende hay ben senin azına dedim :)

- - - Eklendi - - -

bana şu yerleşik bileşen sorununu çözseniz yeter telefonum hacklenmiyo resmen 1 hafta önce yeni güncelleme yaptım

MaxipmaN

Üye
açılış görüntüsünü mif dosyası halinde uygulayabilirsin sis refreshte imkansız hale gelmiş

salih_ultraslan

Üye
Effects Active Pack.sis dosyasını kuramıyorum dahılı bılesen hatası verıyor tel c6

- - - Eklendi - - -

ne yapmam gerekıyor hackledım telı hiçbi hata yok ama olmuyo yuklenmıyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
asigsasi

asigsasi

Üye
kullandığın sistem nedir

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: salih_ultraslan
Pringles

Pringles

Üye
sis editör ile dosyayı parçalayıp gerekli yere atman gerek tek çözüm yolu bu abi

MaxipmaN

Üye
horta bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt