Kǔr Şâd;4050622' Alıntı:Ben daha önceden Symbian kullanırdım. Fakat Symbian'ın bolluk ile dolu programlarını yüklerken binbir türlü sorun veya Nokia telefonlarının yavaşlığı ile karşılaşıyordum. Android'i çok duydum ve T20 aldım. Dedikleri kadar yok, yada ben yapamıyorum. Çok fazla kurcalanmıyor ve pek birşey değişmiyor. Ben memlun kalmadım ama kullanıyorum işte. Ayrıca illa ki Android'e güzel denmez.
Sony Ericsson W995i; Uiq işletim sistemine sahip, gayet kullanışlı. Çok program yüklenmese bile üstün 8mp kamerası ve Dünya'nın en iyi müzik telefonu olduğunu her türlü belli edebiliyor. Uiq sistem bence daha hoş, keşke ben W995i alsaydım diyorum.
''
Kullanan bilir. Wildfire s'e 2.3.5 + sense 2.1 yükledim yeni bir cihaz edası var. Gerek arayüzü gerek kullanımı çok çok farketti. O yüzden polemiğe girmeye gerek yok. Symbianın en iyi telefonunu getirin wildfire s'le karşılaştırayım..Kǔr Şâd;4050622' Alıntı:Ben daha önceden Symbian kullanırdım. Fakat Symbian'ın bolluk ile dolu programlarını yüklerken binbir türlü sorun veya Nokia telefonlarının yavaşlığı ile karşılaşıyordum. Android'i çok duydum ve T20 aldım. Dedikleri kadar yok, yada ben yapamıyorum. Çok fazla kurcalanmıyor ve pek birşey değişmiyor. Ben memlun kalmadım ama kullanıyorum işte. Ayrıca illa ki Android'e güzel denmez.
Sony Ericsson W995i; Uiq işletim sistemine sahip, gayet kullanışlı. Çok program yüklenmese bile üstün 8mp kamerası ve Dünya'nın en iyi müzik telefonu olduğunu her türlü
belli edebiliyor. Uiq sistem bence daha hoş, keşke ben W995i alsaydım diyorum.