Güven

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bersan47

bersan47

Üye
    Konu Sahibi
Güven
Arkadaşlar Android i çok abarmanızın nedeni nedir acaba android nedir niye bu kadar iyi diyorlar sorabilirmiyim nasıl güveniyorsunuz böyle şeylere ben almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum

• Beğen
Tepkiler: emreilhans

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Telefonu kendin baştan yaratabiliyorsun.Özelleştirebileceğin dünya kadar yer var Androidde.Markalara güvenemiyorsan hiç alma telefon.Ayrıca biraz düzgün cümle kur.Yaşın kendini belli ediyor zaten.

Peocawe

Peocawe

Üye
Android'i bilgisayar gibi düşünebilirsin. Temalar, programlar, romlar, 3D-HD oyunlar ve daha bir çok uygulama türleri yüklenebilir. Normal bir telefona göre 4-5 kat daha hızlı ve gelişmiş bir işletim sistemidir. Android işletim sistemli telefon genelde oyun oynamayı seven ve telefon düşkünlerine hitap ediyor. Yani sadece alo demek için düşünüyorsan telefonu, android alma derim.

y n s c n

y n s c n

Üye
Android diğer işletim sistemlerine göre daha stabil ve rahat çalışan bi işletim sistemidir. Uygulama ve oyun yönünden zengindir ayrıca.

KayraBey

KayraBey

Üye
al ve yaşa...

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

Kǔr Şâd

Üye
Ben daha önceden Symbian kullanırdım. Fakat Symbian'ın bolluk ile dolu programlarını yüklerken binbir türlü sorun veya Nokia telefonlarının yavaşlığı ile karşılaşıyordum. Android'i çok duydum ve T20 aldım. Dedikleri kadar yok, yada ben yapamıyorum. Çok fazla kurcalanmıyor ve pek birşey değişmiyor. Ben memlun kalmadım ama kullanıyorum işte. Ayrıca illa ki Android'e güzel denmez.

Sony Ericsson W995i; Uiq işletim sistemine sahip, gayet kullanışlı. Çok program yüklenmese bile üstün 8mp kamerası ve Dünya'nın en iyi müzik telefonu olduğunu her türlü belli edebiliyor. Uiq sistem bence daha hoş, keşke ben W995i alsaydım diyorum.

Peocawe

Peocawe

Üye
Kǔr Şâd;4050622' Alıntı:
Ben daha önceden Symbian kullanırdım. Fakat Symbian'ın bolluk ile dolu programlarını yüklerken binbir türlü sorun veya Nokia telefonlarının yavaşlığı ile karşılaşıyordum. Android'i çok duydum ve T20 aldım. Dedikleri kadar yok, yada ben yapamıyorum. Çok fazla kurcalanmıyor ve pek birşey değişmiyor. Ben memlun kalmadım ama kullanıyorum işte. Ayrıca illa ki Android'e güzel denmez.

Sony Ericsson W995i; Uiq işletim sistemine sahip, gayet kullanışlı. Çok program yüklenmese bile üstün 8mp kamerası ve Dünya'nın en iyi müzik telefonu olduğunu her türlü belli edebiliyor. Uiq sistem bence daha hoş, keşke ben W995i alsaydım diyorum.

Android dedikleri kadar yok diyosunda bi kere androidi tam adıyla kullanmak için en az ideos x5 gibi bir telefon lazım. Bende T20 kullanıcısıyım biliyosun. T20'nin özellikleri o kadar iyi değil 256mb ram ile neler yapılabilir ki ?

Kǔr Şâd

Üye
Bilmiyorum dostum, ben aldım memlun değilim. Android'den değilim, telefondan değilim. Önermiyorum..

emreilhans

emreilhans

Üye
Vala ben ios'a tema atabiliyordum, istediğim uygulamaya ulaşabiliyordum, istediğim oyunu oynayabiliyordum yani şimdi bi ea games'in sitesine gir 90 tane fala ios oyunu 25 tane falan and. oyunu var bende gs2 var satıp 4 alacam geri inşallah yani androidn bana göre hiçbir muhabbeti yok! bide yani üst düzey olmadıktan sonra pekte stabil gelmedi bana android. Neyse ''İOS <3''

Kǔr Şâd

Üye
Uiq <3

mancukya

Üye
Android nasil Pcde Windows olayi ise Cep piyasasi icinde aynisidir. Bir pc aldiginda nasil fazla bir sey bilmiyor ve zamanla ögrenebiliyorsan ve ne istersen pc ile yapiyorsan androidde cep telde bu demek.
Androidli tel alirken dikkat edilmesi gerekenler
1 Tel cözünürlügü
2 islemci 800 mhz üstü olmasi
3 Ram orani
4 Oyun oynamayi sevenler icin GPU genelde Adreno 200 üstü is görecek bir GPU dur

Nasil Atom islemcili makineler kasiliyor ve herseyi yapamiyorsa Android icinde ucuz marka alt düzey cepler ayni seydir.
Birde su olay var Iphone yada Smybiandan gelmis birisi icin mesala oyun yüklerken kendi cebine uygun oyunu ve serisini bulmak zor olabiliyor genelde bu platformlarda birinde Jalbreak cydia ile digerinde degisik siteler sorun olmadan yükler calistirirsiniz ama Androidde oyunu rahat bulsaniz bile hangi oyunu yüklüyecem suprizi sizi bekler sebebide Arm islemci cesitleri ve GPU cesitleri.
bunlarida ögrenmek zor degil ama baslarda herkez zorlanabilir.
Ben uzun zaman Windows mobile kullandim bana göre Android isletim sistemide Windows mobilin daha iyi yazilmis iyi tepki veren modern halini animsatiyor

Peocawe

Peocawe

Üye
...

symbianware

symbianware

Üye
Kür&#351;ad senin dedi&#287;in kendine mant&#305;kl&#305; geliyor mu? Symbian&#305;n deste&#287;i yok birkaç seneye. Bugün yar&#305;n symbian için yaz&#305;lm&#305;&#351; pro bulamayacaks&#305;n. Androidi kötülemek için t20'yi örnek vermi&#351;sen donan&#305;m hakk&#305;nda en ufak bilgin yok demektir.. sony yeni telefonlar&#305; neden androidli ç&#305;kar&#305;yor acaba? Hala annal&#305; n8 kullanan biri olarak &#351;unu söyleyebilirim: anna güncellemesi kadar gereksiz (ki balland&#305;rmak suretiyle aylarca bekledik) bir güncelleme görmedim.. Ne browser ne arayüz ne geli&#351;tirme.. maalesef bo&#351;, s&#305;f&#305;r! Flash deste&#287;i olmayan wildfire s bile daha iyi web deneyimi sa&#287;l&#305;yor. &#304;kisinde de flash lite var ama wildfire s daha ba&#351;ar&#305;l&#305;. Desire hd'mi konuya dahil bile etmiyorum :) Kullanan bilir. Wildfire s'e 2.3.5 + sense 2.1 yükledim yeni bir cihaz edas&#305; var. Gerek arayüzü gerek kullan&#305;m&#305; çok çok farketti. O yüzden polemi&#287;e girmeye gerek yok. Symbian&#305;n en iyi telefonunu getirin wildfire s'le kar&#351;&#305;la&#351;t&#305;ray&#305;m..

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

61semih

61semih

Üye
K&#468;r Şâd;4050622' Alıntı:

Sony Ericsson W995i; Uiq işletim sistemine sahip, gayet kullanışlı. Çok program yüklenmese bile üstün 8mp kamerası ve Dünya'nın en iyi müzik telefonu olduğunu her türlü
belli edebiliyor. Uiq sistem bence daha hoş, keşke ben W995i alsaydım diyorum.

t20 ılede android ın tadını alabılırsın ama kullanmasını bılmel gerek.louncher,root gibi şeyleri bilmen uyguluyabılmen gerek.
en iyi sistem bence ios fakat urunlerı cok pahalı kullananları resmen kazıklıyorlar 4s nedır yagu 3000tl ye yakın fıyatı var sankı araba alıyoruz.açıkcası okadar kazıgı yıyecegıme alırım android.uygulama desen var arayuzu herseyı degısebılyorsun.kısıtlama derdı yok.tek sorunu arka planda cok program calıstırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...