Guti'nin muhteşem imza töreni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Guti'nin muhteşem imza töreni

]

BJK İnönü Stadı yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Önce Quaresma'nın imza törenine ev sahipliği yapan Beşiktaş'ın mabedi, bu kez dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Guti Hernandez'i ağırladı. Siyah-beyazlılarının Real Madrid'den bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği yıldız oyuncu, İnönü Stadı’nda 20 bin Beşiktaş taraftarıyla buluştu.

Havai fişek ve meşaleler eşliğinde düzenlenen imza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı da katıldı.

Basın mensuplarına 'Kartal pençesi' pozu veren İspanyol oyuncu, daha sonra taraftarlara üçlü çektirdi. Demirören'in "Herkes birgün Beşiktaşlı olmasın, bırakın o ayrıcalık bize kalsın" yazılı şapka taktığı Guti, sempatik tavırlarıyla siyah-beyazlı taraftarları coşturdu.

Guti, kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra, standdan yeşil sahaya indi. Bu sırada meşaleler yandı, konfetiler patlatıldı ve siyah-beyaz renklerdeki balonlar uçuruldu.
İmza töreninde sunuculuğu ünlü tiyatro sanatçısı Beşiktaşlı Zafer Algöz yaptı.

"HEDEF ŞAMPİYONLUK VE UEFA KUPASI"
Taraftarların tezahüratları nedeniyle uzun süre konuşmasına başlayamayan Yıldırım Demirören, yaptığı kısa açıklamada, "Artık tek hedefimiz var; Lig şampiyonluğu ve UEFA Avrupa Ligi'nde kupa. Artık iş siz taraftarlara düşüyor. Guti camiamıza hayırlı olsun" dedi.

GUTI: BENİM İÇİN RÜYA
Siyah-beyazlı taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde konuşan Guti Hernandez, "Burada olduğunuz çok teşekkür ediyorum. Benim için bu formayı giymek büyük bir onur. Türkiye'de olduğum için mutluyum. Böyle bir taraftarın önünde oynamak benim için rüya. Serdar Bey ve Cengiz Bey'e, beni buraya getirdikleri için saygılarımı iletiyorum. Bu sene lig şampiyonu olacağız. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de beraberiz. Beni böyle karşıladığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"YILDIRIM DEMİRÖREN YETER"
Geçtiğimiz sezonlarda "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratıyla kulüp başkanı Demirören'i istifaya davet eden siyah-beyazlı taraftarlar, bu kez ise Beşiktaş Başkanı'na değişik bir yöntemle sevgi gösterisinde bulundu. Üst üste gerçekleştirilen yıldız transferlerine gönderme yapan İnönü Stadı'ndaki 20 bin taraftar, uzun süre "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratında bulundu

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Mert

Mert

Üye
Başından sonuna kadar izledim. Gerçekten müthiş bie organizasyon olmuş

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
çok güzeldi pankartlar harikaydı :ehe alan var alamayan var :d: adam hayran kaldı taraftara ispanyada bile demişler guti madridten ayrılmanın üzüntüsünü atlattı diye:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
orda olmak ıstedım bı an:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:( kim istemezki takım ayırd etmeksizin star gelmiş:naughty:

arslansem

arslansem

Üye
Yapmayın işte bunu ya..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

Santiago Barnebau Stadı'nı dolduran 80 bin kişinin karşısında oldukça heyecanlı görünen Ronaldo, yaptığı açıklamada en büyük hayalinin gerçek olduğunu söyledi.

büyük oyuncular için yapılması çok normal her ülkede yapılıyor bunlar :ehe

tunahan53

tunahan53

Üye
Dünya Yıldızı Herkes Tarafından Beğenilen 14yıllık Real Madridli GUTİ HERNANDEZ Artık BEŞİKTAŞLI Biliyoruz Ucuza Gel Sadece 100 Bin Forma Satışı Gutinin Geliş Fiyatı İle Aynı..!! Haydi Kartallar Korsan Almayın Aldırtmayın 100 Bin Forma Sonra Gutinin Parası Tamamlanmış Olcak Ve Başka 1 Dünya Yıldızı BEŞİKTAŞLI olacak Haydi Kartallar Sıra Robinhoda Korsan
Ürün Olmayın Ne Olur 1 Tl likte Olsa Kartal Yuvasından Bir Ürün Alalım..!!

'' Korsan Aşkla ♥Beşiktaşk♥ Olmaz ''

Revengeful

Emekli Yönetici
İnşallah iyi işler yapar...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Dünya Yıldızı Herkes Tarafından Beğenilen 14yıllık Real Madridli GUTİ HERNANDEZ Artık BEŞİKTAŞLI Biliyoruz Ucuza Gel Sadece 100 Bin Forma Satışı Gutinin Geliş Fiyatı İle Aynı..!! Haydi Kartallar Korsan Almayın Aldırtmayın 100 Bin Forma Sonra Gutinin Parası Tamamlanmış Olcak Ve Başka 1 Dünya Yıldızı BEŞİKTAŞLI olacak Haydi Kartallar Sıra Robinhoda Korsan

'' Korsan Aşkla ♥Beşiktaşk♥ Olmaz ''

:alkis çok doğru.

Atakan

Atakan

Üye
Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılamama riski vardı, vergi borcu yüzünden. Şimdi Guti'ler, Quresma'lar :)
Törenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, ama Demirören'de haklı kaç para çıktı adamın cebinden :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
60 70 milyon dolar çıktı şuana kadar en az.Öyle bişey olmaz gerekli tarihte ödemeler yapıldı.Hangi başkan birebir karşılıyor bütün giderleri masrafları ki karşılamasında başkan kulübü yönetmekle sorumlu.

Atakan

Atakan

Üye
Demirören'e 60'tan fazla, Adalı'ya da 10 milyona yakın borç çıktı. Bunlar büyük rakamlar. Nasıl karşılayacak bunları kulüp zaman gösterecek.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Adalı karşılıklız aldı diye biliyorum.Her kulübün borcu olucak bu böyle ha bankaya olmuş ha başkana başkana olması daha iyi faizi yok en azından.:ehe

Atakan

Atakan

Üye
Faizi yok tamam da adama sövüp durdu taraftar geçen sezon. İstifa istifa.
Başkan'a borç daha tehlikeli, yarın bir gün Beşiktaş Milangaz olmasın kulüp :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Faruk süren battı galatasaraya bişey oldu mu? Adamı galatasaray bitirdi adam en son fabrikasında çalışmaya başladı misafirhanesinde kalıyordu yada fenerbahçeye bizede olmaz başkan beşiktaş aşığı ailecek.Bjk tvnin borçlarını başkanın babası üstlendi karşılıksız.

Geçen sene onları diyenler rakip başkan adayının paralı adamları çıktı ortaya herkes bunu diyor zaten.seçimden sonra başarısızlık oldu kimse bişey dedimi demirörene zaten o maçlarda o sloganları atanlar yer yer gruplardı bir daha da yapamadılar.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Beşiktaşımıza hayırlı olsun.
İnşallah iyi işler başarır Guti

Atakan

Atakan

Üye
Faruk süren battı galatasaraya bişey oldu mu? Adamı galatasaray bitirdi adam en son fabrikasında çalışmaya başladı misafirhanesinde kalıyordu yada fenerbahçeye bizede olmaz başkan beşiktaş aşığı ailecek.Bjk tvnin borçlarını başkanın babası üstlendi karşılıksız.

Geçen sene onları diyenler rakip başkan adayının paralı adamları çıktı ortaya herkes bunu diyor zaten.seçimden sonra başarısızlık oldu kimse bişey dedimi demirörene zaten o maçlarda o sloganları atanlar yer yer gruplardı bir daha da yapamadılar.
Faruk Süren bizi bitirdi asıl.
Ama şunu da söylemeliyim ki Demirören gerçekten fedâkar bir adam. Umarım bu paraları karşılıksız harcamıştır kulübe.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
şöyle söylüyeyim çok fazla karşılıksız desteği olmuştur ama tabiki ona borçlar var adamın o kadar parayı karşılıksız vermesi imkansız

corlulu

corlulu

Üye

doğru demişsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt