Guti, Türk kızlarını fena kızdıracak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guti, Türk kızlarını fena kızdıracak!
[h=2]Beşiktaş'ın yıldızı Guti, "Türk kızları nasıl?" sorusuna bakın nasıl yanıt verdi...[/h]

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, Katalan radyosu ONA'ya verdiği demeçte, ''Messi, benim için dünyanın en iyisi'' dedi.

İlk defa bir Katalan radyosuna konuşan Guti, önceden Barcelona'nın ezeli rakibi olan Real Madrid'in formasını giydiği için Katalan radyosunakonuşmayı doğru bulmadığını söyledi.

Guti, küçük bir sakatlığının olduğunu ve 1 haftada iyileşeceğini anlatarak, ''Beşiktaş'ta olmaktan çok memnun ve mutlu olduğunu'' dile getirdi.

İspanyol futbolcu, röportajında, Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Messi'ye hayran olduğunu kaydederek, ''Benim için dünyanın en iyisi ve birkaç yıl içinde futbol tarihinin en iyisi olduğunu da görebileceğiz'' ifadelerini kullandı.

Eski Real Madridli futbolcu, Barcelona'da çok sayıda arkadaşı olduğunu, Xavi'yi ''dünyanın en iyi orta saha oyuncusu olarak gördüğünü'' ve teknikdirektör Guardiola hakkında ise sadece iyi şeyler söyleyebileceğini ifade etti.

Guti Hernandez, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho için ise, ''Onda hoşuma gitmeyen bazı şeyler var. Madridlilik hissi şerefli birşey ve o forma herşeyin üzerindedir. Ama Mourinho'nun karakterini sevdiğimi de söylemem gerek, düşündüğünü ölümüne savunan biri. Bu iyi birşey, çünkü futbolda böyle olmazsa seni yerler'' diye konuştu.

-Türkiye'deki adalet sistemi İspanya'dan farklı-
İspanyol futbolcu, Türk futbolundaki şike ve teşvik iddialarına ilişkin yöneltilen soruya da, ''Çok emin bilmiyorum, o yüzden çok fazla şey söylemek istemiyorum'' derken, Metris Cezaevi'nde teknik direktör Tayfun Havutçu ve yönetici Serdal Adalı'yı ziyaretleri konusunda da, ''Burada adalet sistemi farklı, İspanya gibi değil. Kefalet yok, duruşma tarihin belli değil. Onların dışarıda olmaları hoşuma giderdi. Bizim de bunlardan dolayı kötü etkilendiğimiz gerçek. Moral vermek için ziyarete gittik. Asla bir cezaevinde olmadım. Benim için şaşırtıcıydı. Çok güçlü bir etkisi olmadı. Sınıfları, avlusu olan bir kolej gibiydi'' değerlendirmesinde bulundu.

Guti, ''Türk kızları nasıl?'' şeklindeki soruya ise ''Hiçbiri İspanyol kızları gibi değil'' yanıtını verdi.

-İspanyol televizyonu Guti'ye tazminat ödeyecek
-Öte yandan, İspanya'da yayın yapan özel televizyon kuruluşu Telecinco, 13 Şubat 2008 tarihinde yayımlanan ''Esta pasando'' adlı paparazzi programında, Guti hakkında ''eş cinsel olduğu, evli ve çocuk sahibi biriyle ilişkisi olduğu'' şeklindeki iddialardan dolayı İspanyol futbolcuya 75 bin Avro tazminat ödemeye mahkum edildi.
Guti'nin yaptığı başvuru sonrasında kararını açıklayan yüksek mahkeme, İspanyol futbolcunun özel hayatına müdahale edildiği gerekçesiyle televizyon kuruluşuna para cezası verdi.
Guti'nin benzer sebeplerden dolayı başka bir paparazzi programı aleyhine açtığı dava ise devam ediyor.

y n s c n

y n s c n

Üye
Latin kızları gerçekten mükemmel ama..

• Beğen
Tepkiler: delrico
minoo

minoo

Üye
Yaa Türk kızlarına kurban olsun bu be.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

pelın_

hıh once onun hakkında çıkan haberlere baksın o:)
bide bizi begenmıyo gutıı kızdırma bızı

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve delrico
minoo

minoo

Üye
  • Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
Latin ispanyol kızları gördünüzmü siz kızlar :ehe Ben gördüm, baktıkça baktım :)

• Beğen

pelın_

ya ewet çok güzeller bunu inkar etmiyorumda o giti delı etmesınbızı bak:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Haklı demek istemiyorum ama haklı be abi :D

• Beğen
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence de haklılar abi dünyanın en güzel kızları ispanyol bu bir gerçek:islik

• Beğen
Tepkiler: pelın_
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

suyumu çıktı Türk kızlarını:off:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bizim amacımız farklı kültürleri tanımak.

• Beğen
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Revengeful
greenmile

greenmile

Üye
Tabiki de degil ispanyol kizlari harika nede olsa latin amerika ruzgari oraya vuruyo guizanin manita bile fenaydi:ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...