Hayır alakası yok :) azcık kopya versene dede :D
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Hayır alakası yok Genişletmek için tıkla ... azcık kopya versene dede
KayraBey Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: siyasi mi Genişletmek için tıkla ... Çaktırma Üstü kapalı konuşuyorum işte kendi kendime Demek ki neymiş? Akıllı olacaksın.Amir ne derse o
-Akıncı' Alıntı: siyasi mi Genişletmek için tıkla ... Çaktırma Üstü kapalı konuşuyorum işte kendi kendime Demek ki neymiş? Akıllı olacaksın.Amir ne derse o
Enes Üye Tahir' Alıntı: Çaktırma Üstü kapalı konuşuyorum işte kendi kendime Demek ki neymiş? Akıllı olacaksın.Amir ne derse o Genişletmek için tıkla ... Tazyikli su -- gusül aldırıyorsa ?
Tahir' Alıntı: Çaktırma Üstü kapalı konuşuyorum işte kendi kendime Demek ki neymiş? Akıllı olacaksın.Amir ne derse o Genişletmek için tıkla ... Tazyikli su -- gusül aldırıyorsa ?
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Gençler bu arada Brezilya Japonya maçı ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum abi - - - Eklendi - - - halukmert30' Alıntı: abi çözdüm şifrede siyasi mesaj var. Genişletmek için tıkla ... abi derken senin yaşın cidden 41'mi ?
Tahir' Alıntı: Gençler bu arada Brezilya Japonya maçı ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum abi - - - Eklendi - - - halukmert30' Alıntı: abi çözdüm şifrede siyasi mesaj var. Genişletmek için tıkla ... abi derken senin yaşın cidden 41'mi ?
Enes Üye Tahir' Alıntı: Benden büyük biri mi var bakayım konu da???? Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah üstad
Tahir' Alıntı: Benden büyük biri mi var bakayım konu da???? Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah üstad