1399 gel ordan alış 250 ₺ tax free 119 tl harç 2 ₺ edevlet şifresi
Mayk29 Üye eyvallah kardeş şöyle revaçta olan üst segment telefonların tr de kullanıma hazır hale getirmesi ne kadara mal olur diye bir liste yapsan iyi olur.
eyvallah kardeş şöyle revaçta olan üst segment telefonların tr de kullanıma hazır hale getirmesi ne kadara mal olur diye bir liste yapsan iyi olur.
Shorty Meeks Üye Konu Sahibi Mayk29' Alıntı: eyvallah kardeş şöyle revaçta olan üst segment telefonların tr de kullanıma hazır hale getirmesi ne kadara mal olur diye bir liste yapsan iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda takıldığım boş bi zamanda yaparım kardeşim teşekkürler.
Mayk29' Alıntı: eyvallah kardeş şöyle revaçta olan üst segment telefonların tr de kullanıma hazır hale getirmesi ne kadara mal olur diye bir liste yapsan iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda takıldığım boş bi zamanda yaparım kardeşim teşekkürler.
Shorty Meeks Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Senin kullandığın telefon nedir? Genişletmek için tıkla ... iPhone 5s
Shorty Meeks Üye Konu Sahibi mbemurat' Alıntı: İkinci el cihaz piyasası nasıl oralarda ? Genişletmek için tıkla ... 5s 800 lerde 6 1200 1300 e var RetaXter' Alıntı: Jolla telefon ne kadar tr ile? Genişletmek için tıkla ... Orda yok galiba kardeşim Türk-X' Alıntı: telefon getirmek istesek internettenmi alacagiz? Gumrukte sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... İnternetten alırsan sorun olur
mbemurat' Alıntı: İkinci el cihaz piyasası nasıl oralarda ? Genişletmek için tıkla ... 5s 800 lerde 6 1200 1300 e var RetaXter' Alıntı: Jolla telefon ne kadar tr ile? Genişletmek için tıkla ... Orda yok galiba kardeşim Türk-X' Alıntı: telefon getirmek istesek internettenmi alacagiz? Gumrukte sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... İnternetten alırsan sorun olur
smh60 Üye Ben de bi ara gitmiştim nexus 5 fiyatına bakmak için girdim bi mağazaya o zaman ki tr fiyatıyla aynıydı ama iPhone felan baya hesaplı oluyor
Ben de bi ara gitmiştim nexus 5 fiyatına bakmak için girdim bi mağazaya o zaman ki tr fiyatıyla aynıydı ama iPhone felan baya hesaplı oluyor
Kewot Üye Peki alinan telefonun islenecegi pasaportun bi ay icerisinde yurtdisina giris cikis yapmis olmasi gerekiyor mu¿
Peki alinan telefonun islenecegi pasaportun bi ay icerisinde yurtdisina giris cikis yapmis olmasi gerekiyor mu¿