Günün Sözü/ Şiiri/ Hikayesi/ Resmi (20.09.2010)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Günün Sözü/ Şiiri/ Hikayesi/ Resmi (20.09.2010)
Günün Sözü :

Kendi düşen adam bırak düşsün . Eğer bir başkası tarafından itilmişse işte o zaman onu tut.

Niccolò Machiavelli

Günün Şiiri :

BENDE KAL

Bir tohum verdin
çiçeğini al
Bir çekirdek verdin
Ağacını al
Bir dal verdin
Ormanını al
Dünyamı verdim sana
Bende kal

Aziz Nesin

Günün Hikayesi :

Yalnızlığım

Sonbaharın ılıman akşamlarından biri� Dışarıda sessiz sedasız yağan bir yağmur hafiften esen rüzgar..Yalnızlığıma ağladığını düşündüm kristal tanelerin her biri odamın camına vurduğunda�Atom bombasının patlaması gibi paramparça oldu yüreğim. Protonlar nötronlar koptu tek tek�Birbirlerinden uzaklaştılar konulmuş kanunlara inat�Bu kanunları kim koymuş kim icat etmiş yalnızlığı�Ben değil�Ağlamaya yemin ettiğim günden beri ilk kez ağladım bu akşam. Hüzünler dağladı tenimin her noktasını� Titredi ellerim ıslanmış cama uzanırken�Göz yaşlarım yerine onları silmek ve tüm buğulu perdeleri kaldırmak istedim. Bilemezdim ki asıl buğu benim kalbimdeki karanlık�Tutkusuz özgün ve duygusuz ruhu besleyen kin nefret�Neden susuyorsun diyen dilime kilit vurmuştu yüreğim. Savunmasız çaresiz donmuştu hücrelerim. Zamanın yavaşladığı bir andaydım. Geçmek bilmeyen saatler bir ömür kadar uzundu. Acımasızca işkencelerini sıralıyordu ardı sıra�Haykırıyordu yalnızlık�Sen benimsin seni bırakmam ellere diyerek� Onun seslenişi Tanrının hükümlerinden daha keskin cezalarından daha ağırdı�Ruhumdaki tanrıydı adeta bana sarılan bırakmayan yalnızlık�Sevmeden bağlandığım tek varlıktı� Yağmur devam ediyor sessiz ağlayışlarına bende isteksiz sarılışta yalnızlığa�

Havva Gülbeyaz

Günün Resmi :

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Güzelmiş Abi Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt