Günün Fırsatı 06.02.2009

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbdr1907

fbdr1907

Üye
ne saçma bir kampanyadır kayıt olmayacam 3000 sms i aldım mesajları çekiyorum ama korka korka hiç düşmüyor bide mms lerle uğraşmayayım

s.volkan

s.volkan

Üye
günlük olması kötü olmuş.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Faturalı hattımı kabul etmiyor. Hata veriyor. Turkcell ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim.

mustione

Üye
Kayıt olan ilk 1000 faturalı, günlük bedava 1000 MMS kazanıyor!
Hemen katılmak için .
* Kazanılan MMS'ler Turkcell içi kullanımlarda geçerlidir.

düzeltmişler üzerine faturalı ibaresi koymuşlar kampan ya degilde bole dalga gecer gibi faturalı yazmıyolar ya sinir oldum turkcelle

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bunların yaptıgı ısede yapacakları işede...ne sacma bıse bu vodafone ye gececem....:@:vur:bottom:

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Haftada 3 taneyemi katılabiliyoruz ?

arslansem

arslansem

Üye
Şaşırmadım faturalıya olduğunu:)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ayrımcalık oluyor..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben aldım ama pişman oldum keşke almasaydım. Kaldı 1 hak. Onuda internet için kullanacağım. Hazır kart kampanyalarını bekliyorum. Tam 8 hazır kart var sırada. Hiçbir haklarıda kullanılmamiş. Yani toplam 24 hak var ama güzel kampanya olursa mesela internet gibi. Hiç beklemek 8 hattın ilk haklarının hepsini kullanırım

ertasxx

Üye
faturasız hatlara kampanya vermezler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yüklenen arkadaşlar bakabilir mi online işlem merkezinde mms mi yoksa dk mı yazıyor?

Bende gözüken:

TURKCELL MMS KAMPANYASİ 0 1000.0 dk. 1000.0 dk.

bendede aynı çıkıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Turkcell den tuzak

turkcell bu gün yaptığı kampanya adı altında tam 1000 kişinin 1 hakkını boşuna yok etti. Tam uyanamadıgım içinde bu tuzağa bende düştüm. Kaldı bir hak. Önümüzde 25 gün kampanya günü var en azından 10 u hazır kartlılara olsa. 15 günde faturalılara olur. Çay kaşığı ile çorba içirmek gibi birşey oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt