Günün Fırsatı 04.02.2009

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Evet sadece Faturallar'a :/

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
:oke: tesekkurler kardesım neyse yarın sıra hazırkartlılara demek oluyor ınsallah bedava ınternet paketı yada sms-mms gibi seyler verırler:ehe

sozler1981

sozler1981

Üye
nasıl ne oluyorki solermisin tam olarak

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
nasıl ne oluyorki solermisin tam olarak
tahmınımce yarın hazırkartlılara ozel bır kampanya yapacaklar demek oluyor bugun faturalılaraysa yarında bızedır sadece teori yanı:ehe:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Valla bedava internet paket verirlerse havalara uçarım :heyo::heyo:
aynen cok iyi olur da saat kac gıbı kampanya baslangıcı aktıf oluyor acaba bugun 12:00 da dıye okumustum forumdan bırısı yazmıs yarın kac gıbı aktıf olacagını bılen varmı?:deal:

sozler1981

sozler1981

Üye
bu smsler her yone deil dimi
sadece tukcell ???

babaannen

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Turkcell içi smsler...

Bu arada bişi değil teşekkürün için sozler 1981:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Teoriye gerek yok ki, zaten turkcell'in sitesinde okumuştum 1 gün faturalıya, diğer gün kontörlüye şeklinde yapılacak kampanyalar diye.

3000 SMS'den yararlandık bakalım. :)

use2000

use2000

Üye
Katılım koşulları hakkıında bilgi verilmemiş. Herhangi bir ücretlendirme var mı yok mu belli değil. Kampanya detayları için tıklayın diyor tıklıyoruz başa geri dönüyor

sozler1981

sozler1981

Üye
sanırım yok olsa yazarlardı use 2000 ?

use2000

use2000

Üye
Bence katılım ücretli olabilir

sozler1981

sozler1981

Üye
yok be kardesim ucretsiz buuuuu online islemlerime girdim baktım ben
3000 sms

use2000

use2000

Üye
Ne yazıyor peki bir print screen koyabilir misin

babaannen

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle ücretsiz...:oke:

use2000

use2000

Üye
Bu nasıl bir iştir ya; kampanya yapıyorlar ama kamyanya koşulları yazmıyor :@

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Online İşlem Merkezinde tekliften yararlandığıma dair WEBDEN GUNLUK TEKLIF olarak görünen 3000 SMS paketinin bitiş tarihi görünmüyor bende. Eğer sizde de görünmüyorsa dikkatli olun. Çünkü hiç bir tarih yazmadığında Turkcell bu ve buna benzer kampanyalardan ücret alıyor.

Online İşlem Merkezinden kontrol ediniz. Eğer ki bugünkü SMS kampanyasının bitiş tarihi görünmüyor ve 3000 SMS'den hiç düşme olmamışsa ücret kesilmiş demektir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hele şükür sonunda aldım. 1 ay boyunca mesaj bedava. Oh be. Konuşma bedava, internet bedava, mesaj bedava. Bedavadan başımı döndürdü bu turkcell yahu

Arkadaşlar Online İşlem Merkezinde tekliften yararlandığıma dair WEBDEN GUNLUK TEKLIF olarak görünen 3000 SMS paketinin bitiş tarihi görünmüyor bende. Eğer sizde de görünmüyorsa dikkatli olun. Çünkü hiç bir tarih yazmadığında Turkcell bu ve buna benzer kampanyalardan ücret alıyor.

Online İşlem Merkezinden kontrol ediniz. Eğer ki bugünkü SMS kampanyasının bitiş tarihi görünmüyor ve 3000 SMS'den hiç düşme olmamışsa ücret kesilmiş demektir.

ne diyorsun. Bendede gözükmüyor. Ayvayı yedik desene. Ücret alırsada inşallah az alır.

Güncell faturada bir hareketlilik yok. Olursa bildiririm. Sabit ücret olarak alırsa şimdi çıkmaz artık fatura kesim tarihinde anlarız.

fbdr1907

fbdr1907

Üye
benmde dikkatimi çekti ben kaydoldum 3000 sms mde geldi sanırım günlük

use2000

use2000

Üye
Arkadaşlar bir de bu kampanyalara herkes toplamda 3 kere katılabiliyormuş. Yani işinize yaramayan kampanyaya katılmayın bence çünkü 3 katılımdan sonra cazip bir kampanya olursa katılamayacaksınız

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar bir de bu kampanyalara herkes toplamda 3 kere katılabiliyormuş. Yani işinize yaramayan kampanyaya katılmayın bence çünkü 3 katılımdan sonra cazip bir kampanya olursa katılamayacaksınız

Evet bu çok önemli.. Kampanyaları dikkatli seçmek lazım :oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt