Günün fırsatı 03.02.2009

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurtoglu87

Üye
    Konu Sahibi
Günün fırsatı 03.02.2009
25 kontöre 500 kontör!

Kayıt olan ilk 1.000 Hazır Kart'lı, 25 kontör karşılığında tam 30 gün boyunca kullanabileceği 500 kontör kazanıyor.

Hemen katılmak için tıklayın.
otomatik olarak düşecektir.
Bu kampanyada kazanılan hediye kontörler sadece Turkcell aboneleriyle yapılan konuşmalarda geçerlidir. Yurt dışı konuşmalarda, diğer operatörlerle olan görüşmelerde ve sms'lerde geçerli değildir.
Hediye kontörler hesabınıza yüklendiğinde size bilgilendirme mesajı gelecek. Bu mesajı aldıktan sonra kazandığınız hediye kontörleri kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kazandığınız kontörlerin geçerlilik süresi aylık teklifler için kampanyaya kayıt olduktan sonraki 30. gün teklifin alındığı saate kadardır.
Ne kadar bedava kontörünüz kaldığını öğrenmek için, günün her saatinde *123*4#'yi tuşlayabilirsiniz.
Kazanılan hediye kontörler tarifeniz ne olursa olsun 4 kontör/dk olarak düşer, BizBize Kampus'lüler için grup içi 1 kontör, Turkcell'lilerle dakikası 3 kontör olarak düşer.

kampanyadan aynı hatla gün içinde en fazla 1, tüm kampanya süresince en fazla 3 kez yararlanabilirsiniz.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
hemende gelmiş bu konu ben açıyordum yinede teşekürler...

--------------- Ekleme ---------------

yaptığı kampanya süper ama...Ben hemen aldım martın 5ine kadar kullanabilirim...

ilo53

ilo53

Üye
bedavası olanlar pm den numarayı vercem arasınlar

arslansem

arslansem

Üye
Kampanya kampusluler için avantajlı değil..25 kntre 250 dk konuşabilirim zaten :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
İşte bu birşeye benzemiş. Bakalım daha neler çıkacak. Arkadaşlar hemen atlamayın. Daha çok zaman var ne olur ne olmaz. Daha iyi çıkar ve ortada kalırsınız. 25 kontöre 500 kontör iyi ama daha iyilerinin çıktığını düğünün. Benden demesi. Bilgi için teşekkürler.

Kampanya katılımı dolmuş. Bu ne hız yahu. 3 saatte doldu. Gerçi bin kişi nedirki. Çok iyi takip etmek lazımmiş.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
İşte bu birşeye benzemiş. Bakalım daha neler çıkacak. Arkadaşlar hemen atlamayın. Daha çok zaman var ne olur ne olmaz. Daha iyi çıkar ve ortada kalırsınız. 25 kontöre 500 kontör iyi ama daha iyilerinin çıktığını düğünün. Benden demesi. Bilgi için teşekkürler.

Kampanya katılımı dolmuş. Bu ne hız yahu. 3 saatte doldu. Gerçi bin kişi nedirki. Çok iyi takip etmek lazımmiş.

valla hacı ben başka bir sitede gördüm dh sitesi zaten konu orda bi açıldı 675kişi baktı yanlış hatırlamıyorsam birde sms grubları var bu arada reklam felan yapmıyorum arkadaşlar sadece açıklama yaptım yanlış anlaşılmasın...

Birde kampanya bence çok iyi ben hemen aldım senin dediğinde doğru ama bununda ötesine gitmezler sanırım 25knt karşılığı 500 hemde bir ay boyunca...:S

imece iletişim

imece iletişim

Üye
[sıze=4]nerde 3 şubat günün fırsatı bitti mi kalmadımı.link göremiyorum.1000 kişi dolunca dükkanmı kapandı.kriz mi vaaar...[/sıze]

imece iletişim

imece iletişim

Üye
teşekkürler cevap gelmeyince maxinetteki arkadaşları aradık ögrendik.teşekkürler ilgi alakaya......

yeumyang

yeumyang

Moderator
guzel kanpanya yararlanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...