Anket Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?

Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?

• Sony Xperia Z1

Kullanılan: 12 17.1%
  • Lg G2

Kullanılan: 10 14.3%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 25 35.7%
  • iPhone 5s

Kullanılan: 19 27.1%
  • Samsung GALAXY S4

Kullanılan: 4 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    70

turab16

Üye
Huawei Ascend Mate 2 yeni çıkmış telefon daha satışı bi yerde yok sanırım. Sergideydi en son 2 işletim sistemine sahipti ama unuttum bunlardan biri tabiki androiddi

Tmobile

Üye
Huawei Ascend Mate yeni çıkmış telefon daha satışı bi yerde yok sanırım. Sergideydi en son 2 işletim sistemine sahipti ama unuttum bunlardan biri tabiki androiddi
2 işlemcidir o 2 sistem olursa ne olcakki

Bir sayfa geri ve mesajım "aslında en iyi telefon diye bir kavram yok, kişisel kullanımına bağlı telefon var" sanırım durumu en güzel özetleyen cümle bu.

Tepkiler: loneely42

Nextman

Emekli Yönetici
Anket kişisel Global bir anket değil konuyu açan arkadaşımıza göre belirttiği telefonlar içinde hangisi ise ankete katılırsınız.Bunun dışında yorumlarda bulunmayınız.

Tepkiler: .caner. ve cobanoglu-24
Bir telefonu genelleme yapamayiz nasil bakarsak o şekilde görürüz negatif bakarsak telefonun eksilerini pozitif bakarsak Attilarini göreceğiz...

Tepkiler: Aybin.Kilic
Huawei Ascend Mate yeni çıkmış telefon daha satışı bi yerde yok sanırım. Sergideydi en son 2 işletim sistemine sahipti ama unuttum bunlardan biri tabiki androiddi
Aynı donanım, iki farklı telefon. Bir modeli android bir modeli wp8. Wp8 bootloaderi Multi boota izin vermiyor diye biliyorum. Tek telefon iki işletim sistemi gerçek değil şimdilik.

turab16

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Huawenin telefonunu burdan incelemesini yapabilirsiniz inceleme olduğuna göre telefon yurtdışında satışa çıkmış ama türkiyede yok hala

Tepkiler: cobanoglu-24

Tmobile

Üye
Aynı donanım, iki farklı telefon. Bir modeli android bir modeli wp8. Wp8 bootloaderi Multi boota izin vermiyor diye biliyorum. Tek telefon iki işletim sistemi gerçek değil şimdilik.
oldu sayılır hatta haberi ben yapmıştım wp8 genel forumunda

Tepkiler: loneely42 ve Aybin.Kilic
kişinin isteklerine göre değişir bence

turab16

Üye
Lumia olsa ne olur

Tepkiler: Türe

Artles

Üye
Kullanmadigin icin bilemezsin. Ben de oyle diyordum ta ki alana kadar simdi tek elle bile cok rahat kullaniyorum ellerim buyuk olmasa da.

Eski telefonum Note 2 gayet iyi biliyorum.Çok fazla gelmeye başladı bir süre sonra.

lumia 929 iphone 5s nexus 5 32gb

Tamamıyla benim görüşümdür;

Sony Xperia Z1 : Ekran Kontraks sorunu ve 5'' ekrana göre oldukca fazla büyük olmasından dolayı almam Ekran GPU ve CPU gibi çok önemli. +Fiyat çok yüksek

Lg G2 : Fiyat ve performans olarak en iyisi.

Samsung Galaxy Note 3 : Donanım Z1 ve G2 ye göre zayıf sayılabilir ebat oldukca large. + Fiyat çok yüksek.

iPhone 5s : Hava atma gibi bir kompleksim yok Alakasız pixel sayısı alt üst boşluklar günümüzde benim gibilerin ihtiyacını karşılayamıyor. +Fiyat oldukca yüksek

Samsung GALAXY S4 : 10 ay önce iyiydi bu gün için bana göre yetersiz.

Tepkiler: Aybin.Kilic ve Nextman