aaallliii
Üye
-
Konu Sahibi
-
Stabilite ve hız konusunda iki işletim sistemi var.
Birincisi iOS. Çok fazla uygulaması vardır, fakat bir süre sonra sıkılırsın, çünkü uygulama menüsünden başka birşeyi yok.
İkincisi MeeGo. N9 ile beraber sürüldüğü için fazla uygulaması yok fakat yakında Android ve iOS uygulamalarının port sürümlerini çalıştırabilecek. Aynı zamanda Android oyunları emülatörü ile istediğin Android oyununu da çalıştırabilecek. Nokia N9 alırsan uzun vadede kâr edersin.
Şöyle ki:
Telefon saniyede 190 milyon poligon oluşturabiliyor. SGS 2 ise yalnızca 90 milyon poligon üretebiliyor. Örneğin Asphalt 9 çıkarsa ve saniyede istediği poligon sayısı 120 milyon olursa SGS 2 yapamaz bunu fakat N9 çok rahat yapabilir. Bu nedenle de Asphalt 9'un gerçek HD'sini sen oynarken SGS 2 kırpılmış versiyonunu oynar. Zaten 1 GB RAM'e sahip ki bu istediğin 7 HD (ve daha fazlasını) oyunu aynı anda açman için yeterlidir. Lenneth bile Nokia düşmanı olmasına karşın bunu kabul ediyor
Eğer çok yüksek donanımlı bir telefon istiyorsan Android telefonların zorunluluğu yüzünden Android telefonlar. Çünkü çok fazla donanım tüketir. Fakat N900 bile birçoğunu siler süpürür.
Bu nedenle tercihini N9 veya iPhone 4S yönünde kullan. Şayet ben ocak ayında Nokia N9 alacağım.
benim tavsiyem jailbreakli bir iphone4 dür, istediğin gibi cydia ile notifcation sayfa görselleştirme yapabilirsin.ayrıca installous ile bedava tüm oyunları yükler keyfine bakarsın .
ne güzel hayal bunlar) siz meegoda ios çalıştırırsınız umarım . ben n900deyken android çalıştırmanın ne olduğunu bilenlerdenim kolay gelsin diyim.
ios oyunlarını ve uygulamaları qt api toolkit ile portlaynabilecek, ios yazılımını kurmayla alakası yok.
sana göre meego bana göre ios
kendin diyorsun jailbreak olunca...
bunun dışında meego'dur.
ios oyunlarını nasıl açaçak ipa formatlı , port hiçbir zaman aynı randımanı vermez heleki daha düşük donanımla ve sistemle.ne yani meego çalıştıracakda iphone a kafamı tutacak yada androide ?1gb fifa at içine portla çalıştır ekran çözünürlüğü bile yüksek iphone4 de nasıl port olacak
sana göre meego bana göre ios ben sana şuan en iyi sistemin yolunu söylüyorum yapmak yapmamak tercihtir jailbreakli bir iphone4 , meegoyu tanımaz .meego daha emekliyor kaçtane app i var ? ne kadar desteği var ? ilk önce kullanalım görüp yorum yapalım benim binlerce alternatif kaliteli program havuzumda varken kusura bakmayın , meego alternatifin alternatifi olabilir çünkü apple seçimi olmasa android şuan seçiliyor ve 4.0 sürümüde gayet iyi gibi gözüküyor. market destek önemli
abi ozaman sen skıl ben konuya bakarak yazıyorum en iyi sistem ios dir bana göre tartışacaksak elle tutulur örnek gösterirsin portlanmış görürüz yada portlandı dersin savunursun ne var elde 0dostum ios kullanıyorum jb'li bana anlatmana gerek yok. zaten jb ile yapılabilecekleri ben belirtmiştim. ama jb olmazsa zevk alamazsın iostan uygulama çokluğu, hız güzel ama kapalılık ve çoklu işlem desteğinin gerçek olmaması ve bunun gibi bir sürü eksik bir süre sonra sistemden sıkılmama sebep oluyor.
hadi yapsınlar qt ile görelim . iphone4 gpu-- sgs535 --- n9 530
düşük donanım? iphone 4 ile aynı donanım var 1gb da ram. (meego'lu n9) 4s için olanları olmasa da iphone 4 uygulamalarını, oyunlarını portlayabilecekler zaten adı üstünde portlama. symbian, android oyunlarının büyük kısmı ios portu olduğunu hatırlatırım. bu portlama yöntemi ise çok daha basit ve hızlı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne güzel hayal bunlar) siz meegoda ios çalıştırırsınız umarım . ben n900deyken android çalıştırmanın ne olduğunu bilenlerdenim kolay gelsin diyim.
birde şunu anlamadım n9 nasıl power sgx le mali 400 gpu ve çift işlemcili cortex a9 platformu bir donanımdan yüksek poligon çizebiliyor nerde yazıyor bu ?
bir kere akıl var mantık var sgs2 nereeeee n9 nere . n9 internete yönelik linux-meego alt yapılı tek işlemcili cortex a 8 le çalışsan bir cihaz
benim tavsiyem jailbreakli bir iphone4 dür, istediğin gibi cydia ile notifcation sayfa görselleştirme yapabilirsin.ayrıca installous ile bedava tüm oyunları yükler keyfine bakarsın .
abi ozaman sen skıl ben konuya bakarak yazıyorum en iyi sistem ios dir bana göre tartışacaksak elle tutulur örnek gösterirsin portlanmış görürüz yada portlandı dersin savunursun ne var elde 0
----------Eklendi @ 19:16:30 ---------- Yazıldı @ 19:09:12 ----------
hadi yapsınlar qt ile görelim . iphone4 gpu-- sgs535 --- n9 530
peki bu kadar anlatıyorsun çıkıp şunu diyebilirmisin meego androidden ve ios den çok daha iyi ? iyiyse neye göre iyi neyini gördükde iyi kullandınmıda iyi ?
ayrıca portlasa ne ? bir sgs2 ye yada iphone 4s e kafa tutabilirmi ben cevaplim hayır anca port oyun beklersin 3,4 aya gelir yada pardon beklersin gelmez yanılıyormuyum yoksa oturup kodlayacakmısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?