program olarakWidget olarak mı program olarak mı ?
Program olarak espier in vardı takvim programı iphone tarzdı google a espier calender yazın belki olabilirprogram olarak
peki iconu günlük değişiyormu ?Program olarak espier in vardı takvim programı iphone tarzdı google a espier calender yazın belki olabilir
Adamlar iosdakinin aynısını yapıyorlar zaten.İos tarzı diye belirtmişsiniz yukarıda değişiyordur o zaman.peki iconu günlük değişiyormu ?
irmisiniz bulamadımdaAdamlar iosdakinin aynısını yapıyorlar zaten.İos tarzı diye belirtmişsiniz yukarıda değişiyordur o zaman.
Kaldırılmış hocam kusura bakmayın![]()
ö.d bilenler söylesin nasıl yapıcam takvimi ve saatiHocam neden moonshineyi denemiyorsunuz?ö.d bilenler söylesin nasıl yapıcam takvimi ve saati
Moonshine icon tema paketidir.Takvim değildir.Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyin.Hocam neden moonshineyi denemiyorsunuz?
Bir önceki yorumumu okuduysanız zaten belirtmiştim icon pack olduğunu ki bence en mantıklı uygulama moonshine.Moonshine icon tema paketidir.Takvim değildir.Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyin.
icon paketini beğenmedimBir önceki yorumumu okuduysanız zaten belirtmiştim icon pack olduğunu ki bence en mantıklı uygulama moonshine.
İkonlari varsayilana donusturebilirsiniz.icon paketini beğenmedim