Peki dengeli olan var mi?Stabillik konusunda cyanogen diyebilirim ama batarya icin ayni seyi soyleyemem, vesselam
Ana ekranda telefonun sol tuşuna bas yani seçenekler tuşu sonra alltan bişi çıkcak ayarlar gibi ordan kaldirabilirsinBende cm11 kullanıyorum ve memnunum sormak istediğim bişey var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Ana ekrandaki Google widget ini nasıl kaldıracağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz.
Kardesim stabil mi ayrıca sorunları var mi pil performansi nasıl?Bende cm11 kullanıyorum ve memnunum sormak istediğim bişey var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Ana ekrandaki Google widget ini nasıl kaldıracağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz.
stabil cm12 kurdum mesala hiç beğenmedim ve stabil değildi bende tekrar cm11 e döndüm şarjı ilk zamanlarda 1 günü rahat çıkarıyor daha sonraları 2 gün kadar gidiyor şarjı ben tavsiye ederim.Kardesim stabil mi ayrıca sorunları var mi pil performansi nasıl?
stabil cm12 kurdum mesala hiç beğenmedim ve stabil değildi bende tekrar cm11 e döndüm şarjı ilk zamanlarda 1 günü rahat çıkarıyor daha sonraları 2 gün kadar gidiyor şarjı ben tavsiye ederim.
VAllah bugün kurdum alt tuşlar gitti ayrıca pek de stabil değil ayrıca carbcarbon kurdum ama yine alt tuşlar gitti bende stock roma döndümCm 12 de o kadar da sorun yok stabil bence ne sorununu gördünüz açaba yazar mısınız
Ya hani allta iki tane soft key var ya ana ekrana dönme tusunun yanindakiler fiziksel olmayanAlt tuşlar?
Valla ben 3 haftadır cm 12 kullanıyorum. Bazen uygulamalar çöküyor birde video çekerken herşey yeşil çıkıyor başkada sorun yok. Takılma yavaşlama görmedim geçişler hızlı
Yok ya kardeşim ben artık daha da s3 mini ile ugrasmam hem annem illAllah ettiTemizden kurulum yapın hiç öyle sorun yaşamadım

Asasdffghjnkk bana yetiyor o kadar yüklediğim haldeYok ya kardeşim ben artık daha da s3 mini ile ugrasmam hem annem illAllah etti![]()
![]()