Galaxy S3 Mini i8190 Günlük kullanım için en stabil rom tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Günlük kullanım için en stabil rom tavsiyesi
Evet beyler soru açık yorumlarınızı bekliyorum.

jongass

Üye
Stabillik konusunda cyanogen diyebilirim ama batarya icin ayni seyi soyleyemem, vesselam

jongass

Üye
Hocam ne desem yalan olur bende s3 var da keske yardimci olabilseydim stabilite diyince ilk akla gelen cyanogenmox oldugu icin oyle dedim :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim diğer yorumları bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: jongass
oguzxw

oguzxw

Üye
Kardeşim ben s3 mini kullaniyodum en iyi romlar virginity v14 ve dmod ama 2 sinden en iyis dmod bence sarz felan konusunda dmod aromayla kuruluyodu sanirim s4 stili guzeldi dmodu tavsiye ederim virginity de guzel dene 2 sini ama dmodda bravia engine var o yuzden goruntu cok net

byAndroid

byAndroid

Üye
Cm 12 kurulu bende ama çıkan son sürüm değil. Video da sıkıntı var yeşil çekiyor. Birde galiba bu Android 5.0 in sorunu ara sıra uygulamalar fena çöküyor deli ediyor adamı. Onun dışında cm 11 veya carbon çok stabildir heralde kullanmadım gerçi. Bundan öncede fusionkat v4 vardı bir süre sonra telefon şişti ram yetmiyordu

sofff

Üye
Bende cm11 kullanıyorum ve memnunum sormak istediğim bişey var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Ana ekrandaki Google widget ini nasıl kaldıracağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende cm11 kullanıyorum ve memnunum sormak istediğim bişey var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Ana ekrandaki Google widget ini nasıl kaldıracağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz.
Ana ekranda telefonun sol tuşuna bas yani seçenekler tuşu sonra alltan bişi çıkcak ayarlar gibi ordan kaldirabilirsin

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim stabil mi ayrıca sorunları var mi pil performansi nasıl?

sofff

Üye
Kardesim stabil mi ayrıca sorunları var mi pil performansi nasıl?
stabil cm12 kurdum mesala hiç beğenmedim ve stabil değildi bende tekrar cm11 e döndüm şarjı ilk zamanlarda 1 günü rahat çıkarıyor daha sonraları 2 gün kadar gidiyor şarjı ben tavsiye ederim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Cm 12 de o kadar da sorun yok stabil bence ne sorununu gördünüz açaba yazar mısınız

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
stabil cm12 kurdum mesala hiç beğenmedim ve stabil değildi bende tekrar cm11 e döndüm şarjı ilk zamanlarda 1 günü rahat çıkarıyor daha sonraları 2 gün kadar gidiyor şarjı ben tavsiye ederim.
Cm 12 de o kadar da sorun yok stabil bence ne sorununu gördünüz açaba yazar mısınız
VAllah bugün kurdum alt tuşlar gitti ayrıca pek de stabil değil ayrıca carbcarbon kurdum ama yine alt tuşlar gitti bende stock roma döndüm

byAndroid

byAndroid

Üye
Alt tuşlar?
Valla ben 3 haftadır cm 12 kullanıyorum. Bazen uygulamalar çöküyor birde video çekerken herşey yeşil çıkıyor başkada sorun yok. Takılma yavaşlama görmedim geçişler hızlı

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Alt tuşlar?
Valla ben 3 haftadır cm 12 kullanıyorum. Bazen uygulamalar çöküyor birde video çekerken herşey yeşil çıkıyor başkada sorun yok. Takılma yavaşlama görmedim geçişler hızlı
Ya hani allta iki tane soft key var ya ana ekrana dönme tusunun yanindakiler fiziksel olmayan

byAndroid

byAndroid

Üye
Temizden kurulum yapın hiç öyle sorun yaşamadım

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Konu kapanabilir herkese teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

symsiyah

Üye
Arkadaşlar eğer gerçekten S3 Mini için rom tavsiyesi istiyorsanız Virginity V14 ve Dmod tavsiye ediyorum.Her iki romda %100 stabil ve hızlı çalışıyor ve şarj tüketimi konusunda bütün Cyanagenmod sürümlerinden daha iyi bir performans sergiliyor.1 günü rahatlıkla çıkarıyorsunuz.Bu güne kadar her iki rom la ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ben telefonu çok hırpalarım ve yüklemediğim uygulama yoktur buna rağmen çok stabil hatasız seri çalışan bu iki romu tecrübelerime dayanarak size tavsiye ediyorum kesinlikle pişman olmayacaksınız başka rom aramanızada gerek kalmayacak . Bir sürü rom yükledim aklınıza gelen her romu denedim hepsinde illa bir yerlerde hata aldım ve şarjı su gibi gitti bir keresinde garantiye vermek durumunda bile kaldım . Ama son 1 senedir hiçbir hata ile karşılaşmadım . İnternette ararsanız iki romuda rahatlıkla bulursunuz benim kullandığım ve tavsiye ettiğim Virginity V14 ;)

• Beğen

Üst Alt