Günlük Hayatımızdaki Takıntılar

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günlük Hayatımızdaki Takıntılar
Birden fazla gazete aldığınızda en saygın gazetenin üste gelmesine dikkat eder misin?

-Biri size “gözleriniz çok güzel” dediğinde daha önce boş boş bakarken daha anlamlı bakmaya çalışır mısınız?

-Yatmadan önce hem su içip hem de tuvalete gidecekseniz önce suyu içer misiniz? Böylece o sudan artan maddeleri de boşalttığınızı düşünür müsünüz?

-Konuşmanız esnasında “saat” kelimesi geçiyorsa o anda saate bakma gereği duyar mısınız? Bunu her yapışınızdan sonra bu davranışın çok saçma olduğunu düşünüp kendinize sinir olur musunuz?

-Gece su içmeye kalktığınızda odanızdan mutfağa kadar olan bütün ışıkları açma gereği duyar mısınız?

-Icq’da milletin contact listinde üstte görünmek için nick’inizin başına ” ! ? ‘ *
gibi işaretler koyar mısınız? Olay anlaşılmasın diye nick’inizin sonuna da aynı işaretten yerleştirir misiniz?

-Gece taksiye binince arka koltuğun sağında oturuyorsanız camdan taksimetrenin yansımasını bulup ters rakamları okumaya çalışır mısınız?

-Minibüste kimse yokken minibüsün en rahat köşesi olan arka tarafın en köşesine oturduktan sonra ortam sıkışınca “lan şimdi bu köşeden nasıl çıkacağız çıkarken ortam rahatsız olur mu rezil olur muyum çıktıktan sonra herkes beni konuşur mu?” gibi beyninizde onlarca sorun yaratır mısınız?

-Yolda yürürken birisiyle karşı karşıya gelip aynı anda aynı yönlere doğru hareket ettiğiniz için biriniz diğerinin yanından geçemediğinde “acaba bu sonsuza kadar böyle sürüp gider mi” diye düşünür müsünüz?

-Araba kullanırken mümkün olduğunca az fren kullanıp arkanızdakilerin sizin usta bir sürücü olduğunuza kanaat getirmiş olabileceklerinden değişik bir haz duyar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Unstable01, BktsBcr, Anıl Umut ve 2 diğerleri

Anıl Umut

Emekli Yönetici
-Minibüste kimse yokken minibüsün en rahat köşesi olan arka tarafın en köşesine oturduktan sonra ortam sıkışınca “lan şimdi bu köşeden nasıl çıkacağız çıkarken ortam rahatsız olur mu rezil olur muyum çıktıktan sonra herkes beni konuşur mu?” gibi beyninizde onlarca sorun yaratır mısınız?
:d:
Hep köşede otururum dolmuşta ayakta yolcu varsa zaten o kendi suçlarıdır eze eze geçerim milleti:naughty:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı ben :ehe
Acayip depresyona giriyorum öyle olduğu zaman :s
Bir keresinde inemedim şoför ile kavga ettik :s

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benim takıntılar bunlardan bazıları ayne valla

erdem3113

erdem3113

Üye
çoğu doğru ama :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
biri takıntı mı dedi :eller:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
güzelmiş:thumbup:

haltie

haltie

Üye
biri takıntı mı dedi :eller:

hahaha dr hanımda burdaymış burası çok canlı takıntı olmadan olmaz 1000 kez dedim dikkat edin bir çok takıntımız var:) mesela pazar günü alınan duşlar (hergün alınabilir ama özellikle alınır pazarları çocukluktan kalma.),mesela okunmuş gazete okumamak,ya da maxicepte kendi konuna en son mesajı atmayı istemek :ehe ,yada okey oynarken taşları ters çevirmek ilk açarken... uzar gider takıntılar hayatımızda çok büyük yer kaplar:naughty::naughty:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d:

haltie

haltie

Üye
güven abinin takıntısı roza :(

arslansem

arslansem

Üye
Minibüste kimse yokken minibüsün en rahat köşesi olan arka tarafın en köşesine oturduktan sonra ortam sıkışınca “lan şimdi bu köşeden nasıl çıkacağız çıkarken ortam rahatsız olur mu rezil olur muyum çıktıktan sonra herkes beni konuşur mu?” gibi beyninizde onlarca sorun yaratır mısınız?
Aynen doğru :D Rezil olmak değil de aslında rahatsız etmeme boyutu var tabii ki

Unstable01

Unstable01

Üye
aynn yaa:D takıntılar aynı yani:)

Üst Alt