güneşten büyük gezegenler ....çok ilginç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
güneşten büyük gezegenler ....çok ilginç

arkadaşlar işte dünyadan milyonlarca kat

büyük gezegenler güneş yanlarında misket kalıyor

arkadaşlar bir teşekkürü eksik görmeyin

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, maximus47, Burak ve 1 kişi daha

kol@j

kol@j

Üye
Allah'ım Allah'ım... kudretine hayranım...

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
ne gezegenler var değil mi?

Captain

Üye
aferin güzel paylaşım :D

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
:kop: ben gerçek anlamda aferin dedim tebrik için ,yanlış anlama :kop:

osmisyum

osmisyum

Üye
Allah sahibine bağışlasın :ehe

Dafny

Dafny

Üye
nden bu zamana kdr keşfedilmemiş

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
Keşfedilmiş duyrulmamış

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
:kop::kop:

cortex47

cortex47

Üye
bunlar gezegen değil, yıldız. daha büyüğü de var. bilinen en büyük yıldız, VY Canis Majoris, bir de ona bakmanızı öneririm. güneş yanında durduğunda toz tanesi gibi oluyor :)

Toffee

Toffee

Üye
gerçekten ilginç :hmmm

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
national geographi bu kadarını yaynlamış büyükleride vardır tabi nerden bilecez..

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
v daha bunlar buz dağının görünen kısmı vay bea

xclark

xclark

Üye
ya bunlar boyle gosteriyorda burdan marsa aya gitmesi bile yıllar sürüyorsa bu adamlar bunları keşfedebilmesi için herhalde baya bi zaman ihtiyacları olmuştur...kaldıki güneşten bile büyük nesneler allah bilir kaç ışık hızı uzaklıkta bana biraz sallamışlar gibi geldi :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
paylaşım güzelmiş teşekkürler eyüp

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH'ım ne güzel yaratmış evren sonsuzda kim bilir daha neler var belki sonsuz evrende ALLAh bizden başka canlı organizmaları da bizim dünyada olduğumuz gibi test ediyordur bunu ama ancak ölünce bilebiliriz..

xclark

xclark

Üye
ALLAH'ım ne güzel yaratmış evren sonsuzda kim bilir daha neler var belki sonsuz evrende ALLAh bizden başka canlı organizmaları da bizim dünyada olduğumuz gibi test ediyordur bunu ama ancak ölünce bilebiliriz..

boyle birşey olsaydı eminim kur'anda bize bildirilirdi...Kur'anda sadece insan ve cinlerden bahsedildigine gore boyle birşey oldugunu zannetmiyorum...

örnek ayetler:

İsra 88: De ki: "Yemin olsun, eğer insanlar ve cinler şu Kuran`ın bir benzerini getirmek üzere bir araya toplansalar, birbirlerine de destek olsalar, onun bir benzerini yine de ortaya getiremezler.

(Rahman 33: Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin bucaklarından/köşelerinden geçip gitmeye gücünüz yeterse, hadi geçin gidin. Bilgi ve güç dışında bir şeyle geçip gidemezsiniz. )

en azından ben boyle düşünüyorum...

SilentOne

SilentOne

Üye
way be

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
boyle birşey olsaydı eminim kur'anda bize bildirilirdi...Kur'anda sadece insan ve cinlerden bahsedildigine gore boyle birşey oldugunu zannetmiyorum...

örnek ayetler:

İsra 88: De ki: "Yemin olsun, eğer insanlar ve cinler şu Kuran`ın bir benzerini getirmek üzere bir araya toplansalar, birbirlerine de destek olsalar, onun bir benzerini yine de ortaya getiremezler.

(Rahman 33: Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin bucaklarından/köşelerinden geçip gitmeye gücünüz yeterse, hadi geçin gidin. Bilgi ve güç dışında bir şeyle geçip gidemezsiniz. )

en azından ben boyle düşünüyorum...

bilemeyiz kardeşim ALLAH her şeyi bize bildirmek bilgilendirmek zorunda değil.. nerden bilecez ölünce öbür tarafta seni bulurum beraber tartışırız bu konuyu doğrusunu görürüz ..değilmi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt