Güneşi Gördüm(Komedi Versiyon)
Necmati Üye Konu Sahibi oguzcankral' Alıntı: bu güzelmişşş Genişletmek için tıkla ... en ilgi çekici o duruyor zaten..
Necmati Üye Konu Sahibi sonyerolsson' Alıntı: Tam göremedim ne yaaa Genişletmek için tıkla ... çok net gözüküyo ama..
kol@j Üye Allah iyiliğinizi versin... dün konuyu listede gördüm ama okumamıştım... bu kadar komiğini bekelmiyordum... "Konuyu Gördüm"
Allah iyiliğinizi versin... dün konuyu listede gördüm ama okumamıştım... bu kadar komiğini bekelmiyordum... "Konuyu Gördüm"
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konuyu her ne kadar beğenmesek de, düşüncemize uymasa da saygı duymak zorundayız Konu mizah konusu, amaç belli bir kesimle dalga geçmek değildir Amaç komik montajlarla eğlenmektir sadece Keyifli forumlar
Konuyu her ne kadar beğenmesek de, düşüncemize uymasa da saygı duymak zorundayız Konu mizah konusu, amaç belli bir kesimle dalga geçmek değildir Amaç komik montajlarla eğlenmektir sadece Keyifli forumlar
orgeneral2203 Üye oguzcankral' Alıntı: bu güzelmişşş Genişletmek için tıkla ... allahım ya öldüm resmen gülmekten