Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncelleştirme hatası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AngvanLee
Üye
Konu Sahibi
Güncelleştirme hatası
Telefonuma güncelleme geldi kurdum. Başarılı bir şekilde tamamlandı. Hafıza kartını biçimlendirmiştim. Tv programı ve 1-2 tane daha uygulama yükledim. Güncelleme hatası veriyor. Bir uygulamadada sertifika hatası verdi. Benim telefon hacklı
cihan628
Üye
aynen benim telefonumda hackli aynı yazı bendede var en son güncelleme işi bitirdi telefonun hackini bozdu bida hacklenmiyoda
metyuu
Üye
install server RP+ v1.7.rmp dosyasını patches klasörüne atıp Rompatcher uygulaması ile aktif ettin mi kardeşim
cihan628
Üye
1.7 yok bende
- - - Eklendi - - -
onuda denedim olmadı sertifika sorunu yok tamam da bu yerleşik bileşen diyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
metyuu
Üye
genelde bu uygulamayı eski widgetlerin sis dosyaları yüklemeye çalışıyorsan veriyor. bu yüklemeye çalıştığın uygulama hangisi
cihan628
Üye
bütün startup.sis leri yani açılış ekranı için olan bütün sisler (signed bile) ama refresh yapmadan önce oluyodu
metyuu
Üye
evet güncellemeden önce oluyordu ama şimdi sisteme yüklenen bazı sisler yüklenmiyor. en güzeli siteden gerekli dosyaları bulup c: veya e: hafızasına Xplorer ile kopyalamak
cihan628
Üye
aynen C:/anim diye bi klasörüm vardı gif dosyasını atıodum rest atıom hop hemen oluyodu ama şimdi bi tek avkon oluyo onda da gif yok nokia el sıkışma bölümü değişmiyo splashscreen değişiyo zaten değişse bile istediğim gifi koyamıyom
Dereck
Üye
Bu tür hatalar olması çok normal hackli sistemden güncellemeseydiniz keşke
metyuu
Üye
yakında onunda bir yolunu bulurlar kardeşim şu an güncelleme yeni sitede bir araştır bekli yapan vardır
cihan628
Üye
var zaten hacklemişler bile ama sertifika değilde başka bi hata veriyo işte
bu sorunu daha önce bir başka arkadaşda yazmıştı dosya yüklenmişse çalışmıyorsa dosyayı kaldır tv programı tekrar siteden indir ve yükle
AngvanLee
Üye
Konu Sahibi
yine açılmadı
- - - Eklendi - - -
ayrıca sertifika hatası veren uygulama youtube dowloader daha önce teli hackledikten sonra hiç sertifika hatası almamıştım. Bu güncelleme telefonun hackını bozdu
ANIL
Admin
Yazılımı yeniden yükleyip, buradaki hack işlemini uygulayın.
Bu güncellemeyle hack tersine mi döndü nedir anlıyamadım ya. Sertifika hatası ve güncelleştirme hatası veriyor bazı uygulamalarda.
Hack işlemini daha önce yapmıştım gayet güzel çalışıyordu.