Güncelleştirme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleştirme hatası
Telefonuma güncelleme geldi kurdum. Başarılı bir şekilde tamamlandı. Hafıza kartını biçimlendirmiştim. Tv programı ve 1-2 tane daha uygulama yükledim. Güncelleme hatası veriyor. Bir uygulamadada sertifika hatası verdi. Benim telefon hacklı

cihan628

cihan628

Üye
aynen benim telefonumda hackli aynı yazı bendede var en son güncelleme işi bitirdi telefonun hackini bozdu bida hacklenmiyoda

metyuu

metyuu

Üye
install server RP+ v1.7.rmp dosyasını patches klasörüne atıp Rompatcher uygulaması ile aktif ettin mi kardeşim

cihan628

cihan628

Üye
1.7 yok bende

- - - Eklendi - - -

onuda denedim olmadı sertifika sorunu yok tamam da bu yerleşik bileşen diyo

metyuu

metyuu

Üye
genelde bu uygulamayı eski widgetlerin sis dosyaları yüklemeye çalışıyorsan veriyor. bu yüklemeye çalıştığın uygulama hangisi

cihan628

cihan628

Üye
bütün startup.sis leri yani açılış ekranı için olan bütün sisler (signed bile) ama refresh yapmadan önce oluyodu

metyuu

metyuu

Üye
evet güncellemeden önce oluyordu ama şimdi sisteme yüklenen bazı sisler yüklenmiyor. en güzeli siteden gerekli dosyaları bulup c: veya e: hafızasına Xplorer ile kopyalamak

cihan628

cihan628

Üye
aynen C:/anim diye bi klasörüm vardı gif dosyasını atıodum rest atıom hop hemen oluyodu ama şimdi bi tek avkon oluyo onda da gif yok nokia el sıkışma bölümü değişmiyo splashscreen değişiyo zaten değişse bile istediğim gifi koyamıyom

Dereck

Dereck

Üye
Bu tür hatalar olması çok normal hackli sistemden güncellemeseydiniz keşke

metyuu

metyuu

Üye
yakında onunda bir yolunu bulurlar kardeşim şu an güncelleme yeni sitede bir araştır bekli yapan vardır

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
akınorta nın türkiye televizyonu uygulamasını daha önce yüklemiştim çalışıyordu güncellemeden sonra çalışmıyor.

metyuu

metyuu

Üye
orda anlatılanı yaptınmı oraya yaz bakalım ne diyecekler ben telefonu hackledim ve efekte kurdum sorun olmadı ama açılış animasyonu değiştirmedin.

- - - Eklendi - - -

akınorta nın türkiye televizyonu uygulamasını daha önce yüklemiştim çalışıyordu güncellemeden sonra çalışmıyor.

bu sorunu daha önce bir başka arkadaşda yazmıştı dosya yüklenmişse çalışmıyorsa dosyayı kaldır tv programı tekrar siteden indir ve yükle

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
yine açılmadı

- - - Eklendi - - -

ayrıca sertifika hatası veren uygulama youtube dowloader daha önce teli hackledikten sonra hiç sertifika hatası almamıştım. Bu güncelleme telefonun hackını bozdu

cihan628

cihan628

Üye
onu yaptık zaten

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
Bu güncellemeyle hack tersine mi döndü nedir anlıyamadım ya. Sertifika hatası ve güncelleştirme hatası veriyor bazı uygulamalarda.
Hack işlemini daha önce yapmıştım gayet güzel çalışıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt