GÜNCELLENDİ Nokia 5800 v52.0.101 orjinal Türkçe dil+T9 Sistem hack ve C5 tuş kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
GÜNCELLENDİ Nokia 5800 v52.0.101 orjinal Türkçe dil+T9 Sistem hack ve C5 tuş kilidi
T9 sorunu giderilmiştir Tamamen orjinal olup sadece sistem hack ve C5-03 Tuş kilidi vardır
Başka herhangi Modlama yapılmamıştır.

• Beğen
Tepkiler: dogan64

redline-09

Üye
hay ALLAH razı olsun daha demin yükledim ilk verdiyini ama bunuda yüklerim saol güzel calışma olmuş süpersin tek kelime ile:alkis:alkis:alkis

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
Tşk. sende sağol

jojoba1

Üye
nasıl yüklicez
:hmmm

Free07

Free07

Üye
ya git işine bir de +t9 yazmışsın türkçe de t9 kullanılamaz diyor, bütün gecemi aldı resmen, şimdi eski cfw ye de dönemiyoruz...............

afacan15

Üye
verilen resimler açılmıyor
uplod sitesinde virüs buluyor ve engelliyor!

erko merko

erko merko

Üye
teşekkürler, acaba buna sesi yükselten orjinal ses codeclerini de modlayabilirmisin ?

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
ya git işine bir de +t9 yazmışsın türkçe de t9 kullanılamaz diyor, bütün gecemi aldı resmen, şimdi eski cfw ye de dönemiyoruz...............
T9 sorunu çözülmüş linki bu akşam vericem

PureFood

PureFood

Üye
Bu 101 resmi sürüm mü ya niye normallere çıkmadı da böyle hack olarak veriliyor resmi değil mi ?

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
Resmi ama Türkçe verilmedi

redline-09

Üye
usta ilk verdiyinde c5 tuş kilidi bende cıkmadı bunda varmı acaba

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
usta ilk verdiyinde c5 tuş kilidi bende cıkmadı bunda varmı acaba

ilkindede bir sorun yoktu sadece t9 dışında flashlarken bir sorun olmuş olabilir ama son verdiğim link 6 kişi taeafından denendi

alpmurat

Üye
007 veriyonu yokmu bunun :)

worm1234

Üye
arkadaşlar usb kablom yok hafıza kartından yüklenmezmi v 40 öyley|-)ddide

DJRS7_2010

DJRS7_2010

Üye
teşekkür ediyorum orijinal ve sade hackli bir fw arıyordum az önce ilaç gibi geldi yükleyince....tekrar teşekkürler + rep...

freddy__51

freddy__51

Üye
yenilendi diyosun şimdide program yüklenmiyo sertifika hatası veriyo telefon

Üst Alt