GÜNCELLENDİ Nokia 5800 v52.0.101 orjinal Türkçe dil+T9 Sistem hack ve C5 tuş kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
yenilendi diyosun şimdide program yüklenmiyo sertifika hatası veriyo telefon
arkadaşım sen flashlarken bir sorun oldu galiba bak kimse sertifika hatası almamış senden başka t9 da sorun vardı onuda çözdük yeni link verdik

worm1234

Üye
hacı bide şunun kuruluşunu resili olarak koysana ne olur gözünü seviyim nereye açıyosam garip garip şeyler adam akllı bişi uok sonra telefon cortlamasın bidide usb kablosunu alsam ne kadara alabilirim bi bilgin varmı

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
hacı bide şunun kuruluşunu resili olarak koysana ne olur gözünü seviyim nereye açıyosam garip garip şeyler adam akllı bişi uok sonra telefon cortlamasın bidide usb kablosunu alsam ne kadara alabilirim bi bilgin varmı
sen kablonu al ben kurulumda sana yardımcı olurun

baron_67

Üye
sağol kardeş sayende türkçe kullanıyorum. tuş kilidi güzel.hemde hackli..opdanın sitesinden bi türlü yanıt gelmemişti. bi sorum olacak bununla telefondan güncellemelerden telefonun yazılımını güncellebilirmiyiz.bi sorun olurmu?

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
evet güncelliyebilirsin

cyntic

Üye
Dün yükledim gayet güzel çelışıyor. Bir sorum var. Kısayollar menüsünde bulunan kiliy simgesini bulamadım. Kısayollara baktım aratım taradım yok. O ilk resimdeki kilit simgesi nerde?

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
Dün yükledim gayet güzel çelışıyor. Bir sorum var. Kısayollar menüsünde bulunan kiliy simgesini bulamadım. Kısayollara baktım aratım taradım yok. O ilk resimdeki kilit simgesi nerde?
o benim kendi telime yüklediğim keylock adlı tuş kilidi programı orjinali bozulmasın diye fw nin içine koymadım forumda var indirip kura bilirsin bulamazsan ben yardımcı olurum

cyntic

Üye
o benim kendi telime yüklediğim keylock adlı tuş kilidi programı orjinali bozulmasın diye fw nin içine koymadım forumda var indirip kura bilirsin bulamazsan ben yardımcı olurum

Aydınlattığın için çok teşekkür ederim hocam. O programı dediğin gibi forumu arayıp buldum. Oldu hallettim. Bu arada bu versiyon 007 versiyonundan daha hızlı. Tek bir sorunla da karşılaştım o da tel açılırken eller ekranındaki sesin çıkmaması. O da önemli değil. 2-3 gündür kullanıyorum şuana kadar bir aksilik yaşamadım. Kararsızık yaşayanlara tavsiyem rahatlıkla kurabilirsiniz.

rebel_time

rebel_time

Üye
    Konu Sahibi
Aydınlattığın için çok teşekkür ederim hocam. O programı dediğin gibi forumu arayıp buldum. Oldu hallettim. Bu arada bu versiyon 007 versiyonundan daha hızlı. Tek bir sorunla da karşılaştım o da tel açılırken eller ekranındaki sesin çıkmaması. O da önemli değil. 2-3 gündür kullanıyorum şuana kadar bir aksilik yaşamadım. Kararsızık yaşayanlara tavsiyem rahatlıkla kurabilirsiniz.
açılış tonunu ben kaldırdım fw den bence bir gereği yok :)

hamdi mert

hamdi mert

Üye
bilgisyarı açınca ilk işim bunu yüklemek işallah bi srun yktur...

harunbagatur

harunbagatur

Üye
eywallah kardeş

Üst Alt