GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

ekrana "cLock" aflı widget ekle, sonra karşına bi ayar çıkcak ordan Weather>Metric ayarını aç düzelir. Facebook eski versiyonlarını yüklersen sorun olmaz, YouTube için OGyotube yükle 5saniyeden sonra dobna sorunu çözülür. Launcher'ın kendisinde sorun olabilir, tekrae yükle

Tepkiler: Silinen Üye 2587160
Facebook Android versiyonda logosunu yeni değiştirdi, değiştirmeden önceki versiyonu kullan galiba 42 veya 43 verdi onlariydi

aykut343

Üye
Launcher'ı çok farklı yöntemlerle halletmeye çalıştım ama yine de başaramadım.
ben de launcher'da sorun yaşıyordum ı yükledim sorunsuz çalışıyor.

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Güzel haber Arcatel orjinal lolipop gelir demiş

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
4pda da biri sormuş cavaplamışlar tarih yok.
sayfa 535 de

Beyler yardiminiza ihtiyacım var ; zaten tele gire adam akıllı 2 ROM var sizce miui 7 mi cyanogen mod 12.1 v3 mu

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
stabillik önemli diyorsan miui 7 kur

(sıcaklığa bakım derken dudağım yandı neredeyse) bu yazıyı görünce öldüm gülmekten )))

arkadaslar romu pc üzerinden acıp system içinden istemediğimiz uygulamarı silebilip baska uygulamalar ekleyebilirmiyiz

System App Remover gibi programlarla yapabilirsin, yada ROM'u bilgisayardan açıp system/app veya system/priv-app içindeki dosyalardan istediğini silip tekrar recovery'den flashlayabilirsin
Telefonda bu rom yüklü ve telefonu yere düşürdüğümden beri boot olmuyor acaba anakartla mı alakalıdır yoksa ROM mu?
*Recovery giriyor

beyler telin sarjı bitip tel kapandıgında bootta kalıyor ancak wipe data yapınca acılıyor cozum yokmu

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Tek yolu dalvik cache ve cache wipelemek dataya gerek yok. Henüz bende bi çözğm bulamadım

Roma gappsi nasıl entegre ettiniz bi anlatirmisiniz

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
indir recoveryden yükle

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
zip deki dosyaları romun system içerisindeki aynı klasörlere çıkart

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş zipdeki örneğin priv-app klasöründeyse rom zipinde system/priv/app içine ;
gapps zipinde etc de ise romzipinde system/etc içine at