warhacker
Üye
Hocam şimdi gördüm N8 icon lu olan versiyonu çıkmış çok daha iyi ama sabah fw akşam fw sıkıyor insanıbirde hafıza kartını tamamen silemiyorum bazı klasörler silinmiyor birazdan bir format atıcam tekrar da (yeni iconlar fena) klasörleri silmek için ne yapmamız lazım
KARDEŞİM HAFIZA KARTINI TELEFONDA BİÇİMLENDİR DAAH SAĞLIKLI OLUŞAN DOSYAALR ZATEN KENDİNİN AMA VİRÜS VARSA TROJAN FALAN BİLMİYORUM BİLGİSAYRDA BİÇİMLENMEZ O ZAMAN
EVET N8 İKON İSTEYEN MECBUR OALCAKTI Bİ DEKONU GÜNCELLEMEK İSTEDİM AMA EMİN OL UZUN Bİ SÜRE BUNU KULLACAĞINA TAVSİYE EDERİM AÇILIŞ SESİ DE ORJİNAL OLDU
ayrıca inş. bu fw de tuş kilidi simgesi gider sinir etti beni o simge
+
mesaj modu falan yokmu onu bi denesek mesajlarda hafif yavaşlama olayını düzeltmek için?
sonradan ekledim bunları yukarıdaki mesajada geç oldu bidaha yazıyım
Bu adamın kıymetini bilin. Adam gibi fw isteyenler de sorunsuz indirsinler.
Bu arada bir sıkıntı daha vardı diğer fw de;
bana ntvspor dan mesaj geliyor bazen video lu açıyorsun bedavaya indiriyor video yu sende haberi izliyorsun o video da renkler karışmış falan öyle izlendi şuan bunu yüklüyorum temennim inş. bunda öyle değildir
ellerine sağlık güzel olmuş.
teşekkürler kardeş. dememekte fayda var
İnşallah gider kardeşim bakıcaz yarın yine burdayım
Kardeşim şu internetten video işine bi el at be lütfen. Hatta NTVSPOR yaz 2222 ye gönder bedavaya bi haberleri izle ama video yu indiriyorsun açılırken ses normal video bozuk ya bi mod bi video ayarı bişey yap lütfen mesela demin fb 4 yerli futbolcuyla anlaştı diye mesaj geldi video yu izleyemiyorumlütfen bi çözüm bul şu soruna
çünkü diğer fw lerde olmuyor bu sorun muhtemelen bi eksik var fw de ama anladığım birşey değil benim.
Kardeş şu c-5 tuşkilidini bir de bize versen veya nereden bulurum.allah klavyene zeval vermesin hallettim sonunda. teşekkürler üstad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?