Güncellemenin Habercisi mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WebStyle

Üye
Carla'da 1.nesil cihazlara gelebilir galiba öyle umut ediyoruz diyor. Ancak işlemci hızında yine değişiklik olmayacak galiba sadece düzenlemeler olacak..

[ENGİN]

Üye
1.3ghz yapacak halleri yok zaten

[ENGİN]

Üye
o sınıra kadar yükseltsınler zaten sorun yok da arkadaşlar 2.nesıl kadar işlemcıyı yukseltmesını umuyorlar.

papakudioflu

Emekli Yönetici
o sınıra kadar yükseltsınler zaten sorun yok da arkadaşlar 2.nesıl kadar işlemcıyı yukseltmesını umuyorlar.

öyle birşey yok engin bu işlemci zaten 800mhz bunu 1ghz yapsan nasıl sogutucaksın arkadaslar coşmuş bir saatte pil bitirir o işlemci

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

aynen abi çoğu 1.nesil kullanıcısı carla bize neden gelmiyor donanım aynı n8 1ghz olabilir vikipedi de öyle yazıyor diyip kızıyorlar nokia ya ama ben anlam veremiyorum.. S^3 aldığın telefon önce anna olmuş sonra belle.. Nokia dışında bu kadar güncelleme alan cihaz var mı? Bu satış politikasıdır ve mantıklıdır da adamlar sürekli n8 i güncellerse kim gidipte 701 alır.. Nokia nın yerinde sizde olsanız aynını yapardınız,adamlar fp1 i vermeden 2 nin testlerini yapıyorlar.. Lütfen biraz yetinmeyi bilelim..

[ENGİN]

Üye

öyle birşey yok engin bu işlemci zaten 800mhz bunu 1ghz yapsan nasıl sogutucaksın arkadaslar coşmuş bir saatte pil bitirir o işlemci

bilıyorum kardesım 800 oldugunu batarya tasarrufu içın saat hızı 680 e düşürülmüş.

aga carlada gelirse daha ne olcakki Süper haberler bunlar

alında gpu ile 800mhz de kullanıyozda işte ama soyle işlemciyi 800 e yada 750 te flen çekselerde iyiolur ya

atakan25

Üye
şu işlemci 750 olsa bi süper olur

CanKartaL

Emekli Yönetici
2. nesiller için sormuşsun ama cevap yazmak istedim benim C6-01 de "alınıyor: Nokia" yazıyor

bu arada işlemciyle ilgili de zaten düşük güç ve yüksek performans olarak çalışıyor işlemci, yoksa menüde gezerken 680 mhz kullanıyor olsaydık 5-6 saatte(video izleme, web ve oyun süresi) şarjımız biterdi bu yüzden işlemciyi 800 e çekseler muhtemelen 6 saat yerine 5 saat oyun oynayabiliriz normal kullanımımızda ise bu fark 48 saat ise 36-44 saat gibi birşey olur diye tahmin ediyorum yani düşük güç modu optimize olduğu sürece overclock sonrası şarj konusunda sıkıntı pek olmaz

808 PureView için Feature Pack1 güncellemesi gelmiş diğer telefonlarada yakında gelicektir herhalde.

[/URL][/IMG]

CanKartaL

Emekli Yönetici
808 yazılımı navi ye düştü mü acaba bende 1.6 var orda görünmüyor da

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman ikinci nesillee bir haftaya kadar gelir bu günelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...