güncelleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pc_maniaaa

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yardım
arkadaşlar bi sorum olacak. ben telefonumu güncellemek istiyoru. telefonum n95 ve türkiyeden aldım orjinal. sorum şu güncellenen telefonla ringilizce olabiliyor ya. nss ile kod girmek gerekiyor. benim kod girmeme gerek var mı acaba türkçe olması için güncelleme sonrası

eren6523

eren6523

Üye
güncelleme sonrası değil kardeş güncelleme öncesi girceksin bende kendi telefonumu türkiyeden hatta teknosadan aldım sonra güncelleme sırasında kod girmedim telefonum tr diye ama telefon malesef ingilizce oldu.Telefon türkiyeden bile alınsa mecbur kodu girmek zorundayız (:

pc_maniaaa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
güncelleme sonrası değil kardeş güncelleme öncesi girceksin bende kendi telefonumu türkiyeden hatta teknosadan aldım sonra güncelleme sırasında kod girmedim telefonum tr diye ama telefon malesef ingilizce oldu.Telefon türkiyeden bile alınsa mecbur kodu girmek zorundayız (:
kod girme mecbur değil.eğer kvk veya genpa ise.paralel ithalatta tamamda.ben n78 i genpadan aldım.üzerine 1 tanesi nokianın yayınladığı güncellemeyi yaptım 2 kerede yeniversiyonun üstüne tekrar yükleme yaptım hiçbirindede kod girmedim.nemesis de kullanmadım.ama emin değilse kod girsin tabii.

POWER

POWER

Üye
Konu açıklığa kavuşmuştur gereksi mesaj yazmaya gerek yok. Konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt