Güncelleme Yaparken Telefon Bozuldu Yardım :( / ÇÖZÜLDÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güncelleme Yaparken Telefon Bozuldu Yardım :( / ÇÖZÜLDÜ
Arkadaşlar Samsung Monte için FW işlemi yaparken telefon kaldı öyle oldu zannettim kabloyu çektim sonra telefonu açtığımda telefonun ekranında telefon bilgisayar resmi çıktı. Napıcam lütfen yardım edin :(

davutcankrks5

Üye
aynı işleme yeniden başla bnde tırsmıştım çekmiştim kabloyu dierk açılmadı sonra yeniden başlattım yülemeyi oldu!

--------------- Ekleme ---------------

bnde tırstım çktim tm başlarda:D sonra yeniden başltım işlemi oldu:D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilgisayar telefonu algılamıyor ki algılasa bi.

davutcankrks5

Üye
:S pc studio yklümü?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Var Monte'nin programı olan Kies yüklü eskiden algılıyordu tabi ama artık bilgisayar algılamıyor ki telefonu öylece resim var telefonda bataryayı çıkartıp açıyorum telefonu bağlıyorum bilgisayara gene aynı algılamıyor...

davutcankrks5

Üye
servislik olmuş

mahron

mahron

Üye
Garantiye gönder dicem ama fw yükleyince garanti gidiyor diye biliyorum servise verirsen ancak düzelir o...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D
Saygılarımla...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Servise vericem malesef bu gidişle amacım servise uğramadan yapmaktı ama mecburum artık gene de herkese teşekkürler.

Berkay kardeşim sağolsun çok ilgilendi sorun çözülmemişti ama şimdi çözüldü. Servise falan gerek kalmadı konu kapatılabilir.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Servise vericem malesef bu gidişle amacım servise uğramadan yapmaktı ama mecburum artık gene de herkese teşekkürler.

Berkay kardeşim sağolsun çok ilgilendi sorun çözülmemişti ama şimdi çözüldü. Servise falan gerek kalmadı konu kapatılabilir.

soun değil abi sorun çözüldüyse

mahron

mahron

Üye
Onu servis paklar (:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bende paklarım sorun olmaz :D

bardak.71

bardak.71

Üye
arkadaşım sorununu tam anlamadım ama ben frimware yüklerken tel düştü ve kablo koptu turkcell bayine götürdüm adama anlattım kdıköyde başarı elektronik var samsungun yetkili sevisi oraya git ama frimwareden olduğunu söyleme kapandı açılmıyo de dedi ben gittim adama dedim kapandı açılmıyo bide acil olduğunu bikaçgün sonra gideceğimi söyledim 2 güne hallettiler hallettiler ana kartı değiştirdiler

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
Kardeş bendede monte var her gun yenı bır guncelleme gelır dıye kıes porgramına bakıyorum ama guncelleme fılan yoq sen de nasıl geldı acaba ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Malesef güncelleme kies ile olmuyor. Ben de çok bakıyorum ama hiç güncelleme yok diyor program bozuk mudur nedir anlamadım valla :D

provet

Üye
Slm dostum benede monte var yazılım yüklerken çöktü seninki gibi nasıl sen düzelttin yardımcı olursan sevinirim...

cihaz kapalıyken arama yapma + tuş kilidi + ses açma düğmelerine aynı anda basılı tutulu 3 düğme basılıyken açma-kapama düğmesine bastığım halde reset olmuyor her defasında ekranda telefon ünlem ve bilgisayar şekli çıkıyor

mfyhsn

Üye
slmlar arkadaşlar bende 6680 var güncellerken elektrik gitti benim cep tel. demi servislik olmuştur hiç görüntü yoq :(

furkan5800

furkan5800

Üye
arkadaşlar her samsungun güncelleme kodu war sitede biraz araştırma yapın bulursunuz

ahmet4916

Üye
kaç para aldılar ??

furkan5800

furkan5800

Üye
arkadaş flaş atsaydın telefona :oke::oke:

Üst Alt