Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncelleme olmuyor.5800
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e-njoy
Üye
Konu Sahibi
Güncelleme olmuyor.5800
Pcdende telden de yapmaya çalısıorm olmuyor.Pcden teli bulamıyor telden de hata veriyor.Yardım lütfen.
--------------- Ekleme ---------------
Acil yardım lütfen.
sergen6565
Üye
ben de telden yapıyorum güncelleme yok diyor pc den yapıyorum telefon kpanıp açılıyor baglantı kesildi diyor yardım yavv
Cs***MaN
Üye
usb bağladıktan sonra pc suite çalıştırıp 10 dk içersinde yapabilirsiniz daha dün yaptım....
ozg11
Üye
ya 5800 ın son sürümü kaç ki ben de yapıyorum ama acaba son sürüm mü yoksa beni mi kandırıyor!!
Nadir
Emekli Yönetici
son sürüm 40.0.005..
heyoo123
Üye
arkadaşlar bendede aynı problem var güncelleme yok diyor yorumlarınızı bekliyorum neden olabilir sizce bi el atsanızda çözsek şu sorunu
kardeşim o gerçek güncelle olmaz sadece bir yama indirirsin..ama güncellersen sistemdeki bütün yeniliklerden faydalanırsın..
sergen6565
Üye
yav bende daha 20. bilmem kaç diyor kendisi yani telefon güncelleme yok diyor usb den telefon kapanıyor açılıyor baglantı kesildi diyor bakıyorum yine yok olmamış bi zahmet detaylı anlatacak kimse yokmu
yav bende daha 20. bilmem kaç diyor kendisi yani telefon güncelleme yok diyor usb den telefon kapanıyor açılıyor baglantı kesildi diyor bakıyorum yine yok olmamış bi zahmet detaylı anlatacak kimse yokmu