Güncelleme olmuyor.5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme olmuyor.5800
Pcdende telden de yapmaya çalısıorm olmuyor.Pcden teli bulamıyor telden de hata veriyor.Yardım lütfen.

--------------- Ekleme ---------------

Acil yardım lütfen.

sergen6565

sergen6565

Üye
ben de telden yapıyorum güncelleme yok diyor pc den yapıyorum telefon kpanıp açılıyor baglantı kesildi diyor yardım yavv

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
usb bağladıktan sonra pc suite çalıştırıp 10 dk içersinde yapabilirsiniz daha dün yaptım....

ozg11

ozg11

Üye
ya 5800 ın son sürümü kaç ki ben de yapıyorum ama acaba son sürüm mü yoksa beni mi kandırıyor!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
son sürüm 40.0.005..

heyoo123

Üye
arkadaşlar bendede aynı problem var güncelleme yok diyor yorumlarınızı bekliyorum neden olabilir sizce bi el atsanızda çözsek şu sorunu

_play_06

_play_06

Üye
arkadaslar neden kendınızı yoruyorsunuz
kolayı var *#0000# yapıp ordan dırek guncellemeyı ındırıp kurabılırsın en kolay yontem bu ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaslar neden kendınızı yoruyorsunuz
kolayı var *#0000# yapıp ordan dırek guncellemeyı ındırıp kurabılırsın en kolay yontem bu ...
kardeşim o gerçek güncelle olmaz sadece bir yama indirirsin..ama güncellersen sistemdeki bütün yeniliklerden faydalanırsın..

sergen6565

sergen6565

Üye
yav bende daha 20. bilmem kaç diyor kendisi yani telefon güncelleme yok diyor usb den telefon kapanıyor açılıyor baglantı kesildi diyor bakıyorum yine yok olmamış bi zahmet detaylı anlatacak kimse yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt