güncelleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
Nokia E7'ye de gelmesi lazım rom'u N8 den daha büyük ve klavyesi var ekranı daha büyük bide.FP1 birinci nesilede gelecektir.

---------- Eklendi @ 13:11:08 ---------- Yazıldı @ 13:10:35 ----------

HDMI bağlantı noktası bile var yani cihazın.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Hdmı Baglantısıyla guncellemenın alakası yokki

uribaju

uribaju

Üye
eğer ilk nesillere bir güncelleme gelecek ise s^3 1 .nesil cihazların hepsine aynı güncelleme gelecek zaten panik yapmayın

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen fazla takamyın güncelleme gelene kadr fp1 bize portlarlar sabır

TheMadness

TheMadness

Üye
uyarı gelmesine rağmen devam ediyor. Gereği yapıldığı için teşekkürler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
onun yüzünden ben de ceza aldım :@

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uyarı gelmesine rağmen devam ediyor. Gereği yapıldığı için teşekkürler.

aynen valla kimsenin ceza almasını istemeyiz ama bu kadarda olmaz yani her symbıan konusuna dalış yapıyor.arkadaş symbian tel önerisi ister bu arkadaş napacan symbianı bişeye yaramaz android al başka modelde demez illa neo v olacak.neyse lafı uzatmayalım ceza kesenin eline sağlık diyelım.

slant1111

slant1111

Üye
şuna bi bakın kullanıyorum telefon açılırken havalı oluyor :)

ggokhan008

Üye
Arkadaş iyimisin C7 ile n8 aynı hatta c7de Nfc bıle var :)

c7 ile n8 aynı cihazmı şimdi :D YAPMA dostum yapma :D kamerası 1 tane c7 eder zaten burda bi arkadaşta c7 var karşılaştırdık n8 in yanına gelemez çocuk n8 e hayran kaldı.. HDMI çıkısı dolby müzik 16 gb hafıza güncellemeyle alakası olmayabilir ama c7 ile asla aynı değl ayrıca nokianin bu kadar özellik koyduğu ilk telefonu 701 de bile hdmi ve dolby yoktu da dolby şimdi güncelleme de geldi.

YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN AMAÇ TARTIŞMA ÇIKARMAK DEĞIL BENCE ARKADAŞ YANLIŞ BILIYOR :D

SARACX

SARACX

Üye
ben symbian tr ye sordum 1. Nesiller için büyük bir güncelleme gelecek dediler ama ne tarih ne de ayrıntı vermediler sadece performansı çok iyi olacak dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt