Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güncelleme hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcemre
Üye
Nokia E7'ye de gelmesi lazım rom'u N8 den daha büyük ve klavyesi var ekranı daha büyük bide.FP1 birinci nesilede gelecektir.
aynen valla kimsenin ceza almasını istemeyiz ama bu kadarda olmaz yani her symbıan konusuna dalış yapıyor.arkadaş symbian tel önerisi ister bu arkadaş napacan symbianı bişeye yaramaz android al başka modelde demez illa neo v olacak.neyse lafı uzatmayalım ceza kesenin eline sağlık diyelım.
slant1111
Üye
şuna bi bakın kullanıyorum telefon açılırken havalı oluyor
c7 ile n8 aynı cihazmı şimdi YAPMA dostum yapma kamerası 1 tane c7 eder zaten burda bi arkadaşta c7 var karşılaştırdık n8 in yanına gelemez çocuk n8 e hayran kaldı.. HDMI çıkısı dolby müzik 16 gb hafıza güncellemeyle alakası olmayabilir ama c7 ile asla aynı değl ayrıca nokianin bu kadar özellik koyduğu ilk telefonu 701 de bile hdmi ve dolby yoktu da dolby şimdi güncelleme de geldi.
helal olsun birader sana. Senin gibi ilk defa duyuyorum.tebrikler
SARACX
Üye
ben symbian tr ye sordum 1. Nesiller için büyük bir güncelleme gelecek dediler ama ne tarih ne de ayrıntı vermediler sadece performansı çok iyi olacak dedi