qsaw Üye Konu Sahibi ----------Eklendi @ 18:30:09 ---------- Yazıldı @ 18:29:28 ---------- Resimleri sırayla izle ----------Eklendi @ 18:32:07 ---------- Yazıldı @ 18:30:09 ---------- 4. resimde kısa yollara tıklıyorsun böylelikle masa üstüne ayarlaya bileceğin 4 adet boş kısayol simgesi geliyor 5. resime bakarak devam et sonra ----------Eklendi @ 18:35:50 ---------- Yazıldı @ 18:32:07 ---------- açıklayıcı olsun dedim
----------Eklendi @ 18:30:09 ---------- Yazıldı @ 18:29:28 ---------- Resimleri sırayla izle ----------Eklendi @ 18:32:07 ---------- Yazıldı @ 18:30:09 ---------- 4. resimde kısa yollara tıklıyorsun böylelikle masa üstüne ayarlaya bileceğin 4 adet boş kısayol simgesi geliyor 5. resime bakarak devam et sonra ----------Eklendi @ 18:35:50 ---------- Yazıldı @ 18:32:07 ---------- açıklayıcı olsun dedim
aras248 Üye bukadarına gerek yoktu aslında benim istediğim hava durumu sekmesine tıklamadan ana ekranda olmasıydı tıpkı spbshell deki gibi
bukadarına gerek yoktu aslında benim istediğim hava durumu sekmesine tıklamadan ana ekranda olmasıydı tıpkı spbshell deki gibi
Makale_Helvetia Üye qsaw' Alıntı: ----------Eklendi @ 18:30:09 ---------- Yazıldı @ 18:29:28 ---------- Resimleri sırayla izle ----------Eklendi @ 18:32:07 ---------- Yazıldı @ 18:30:09 ---------- 4. resimde kısa yollara tıklıyorsun böylelikle masa üstüne ayarlaya bileceğin 4 adet boş kısayol simgesi geliyor 5. resime bakarak devam et sonra ----------Eklendi @ 18:35:50 ---------- Yazıldı @ 18:32:07 ---------- açıklayıcı olsun dedim Genişletmek için tıkla ... ​arkadaş sen hala pr1.2de misin?
qsaw' Alıntı: ----------Eklendi @ 18:30:09 ---------- Yazıldı @ 18:29:28 ---------- Resimleri sırayla izle ----------Eklendi @ 18:32:07 ---------- Yazıldı @ 18:30:09 ---------- 4. resimde kısa yollara tıklıyorsun böylelikle masa üstüne ayarlaya bileceğin 4 adet boş kısayol simgesi geliyor 5. resime bakarak devam et sonra ----------Eklendi @ 18:35:50 ---------- Yazıldı @ 18:32:07 ---------- açıklayıcı olsun dedim Genişletmek için tıkla ... ​arkadaş sen hala pr1.2de misin?
qsaw Üye Konu Sahibi aras248' Alıntı: bukadarına gerek yoktu aslında benim istediğim hava durumu sekmesine tıklamadan ana ekranda olmasıydı tıpkı spbshell deki gibi Genişletmek için tıkla ... Belleyi Bekleyecen Artık ----------Eklendi @ 18:53:39 ---------- Yazıldı @ 18:49:52 ---------- Ghett0C0wb0Y' Alıntı: ​arkadaş sen hala pr1.2de misin? Genişletmek için tıkla ... Hayır kardeş teması değişik pr1.2 deki temayı buldum iconları felanda değiştiriyor istersen buradan indirebilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aras248' Alıntı: bukadarına gerek yoktu aslında benim istediğim hava durumu sekmesine tıklamadan ana ekranda olmasıydı tıpkı spbshell deki gibi Genişletmek için tıkla ... Belleyi Bekleyecen Artık ----------Eklendi @ 18:53:39 ---------- Yazıldı @ 18:49:52 ---------- Ghett0C0wb0Y' Alıntı: ​arkadaş sen hala pr1.2de misin? Genişletmek için tıkla ... Hayır kardeş teması değişik pr1.2 deki temayı buldum iconları felanda değiştiriyor istersen buradan indirebilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aras248 Üye qsaw' Alıntı: Belleyi Bekleyecen Artık ----------Eklendi @ 18:53:39 ---------- Yazıldı @ 18:49:52 ---------- izlediğim belle videolarında böyle bir şey yok Genişletmek için tıkla ...
qsaw' Alıntı: Belleyi Bekleyecen Artık ----------Eklendi @ 18:53:39 ---------- Yazıldı @ 18:49:52 ---------- izlediğim belle videolarında böyle bir şey yok Genişletmek için tıkla ...
qsaw Üye Konu Sahibi ben var diye biliyordum ----------Eklendi @ 19:11:51 ---------- Yazıldı @ 19:11:29 ---------- acaba benim izlediğim adam spb mi kurmuş telefona
ben var diye biliyordum ----------Eklendi @ 19:11:51 ---------- Yazıldı @ 19:11:29 ---------- acaba benim izlediğim adam spb mi kurmuş telefona
Makale_Helvetia Üye qsaw' Alıntı: Belleyi Bekleyecen Artık ----------Eklendi @ 18:53:39 ---------- Yazıldı @ 18:49:52 ---------- Hayır kardeş teması değişik pr1.2 deki temayı buldum iconları felanda değiştiriyor istersen buradan indirebilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ​hmm ilginçmiş..pr 1.2 teması. belleye yapma bunu sakın perspektifi bozarsın
qsaw' Alıntı: Belleyi Bekleyecen Artık ----------Eklendi @ 18:53:39 ---------- Yazıldı @ 18:49:52 ---------- Hayır kardeş teması değişik pr1.2 deki temayı buldum iconları felanda değiştiriyor istersen buradan indirebilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ​hmm ilginçmiş..pr 1.2 teması. belleye yapma bunu sakın perspektifi bozarsın
Makale_Helvetia Üye öyle valla iştahı kabarıyor insanın bu güncellemelerin geldiğini görünce..artık 18-20 arası bekliyoruz assolisti
öyle valla iştahı kabarıyor insanın bu güncellemelerin geldiğini görünce..artık 18-20 arası bekliyoruz assolisti
qsaw Üye Konu Sahibi aras248' Alıntı: benim bildiğim bir tek symbian için spbshellde var bu olay. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rtık spb 3d yi satın alcağız
aras248' Alıntı: benim bildiğim bir tek symbian için spbshellde var bu olay. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rtık spb 3d yi satın alcağız
reberemo Üye bende güncellemeyi görüyor ama yükle butonu silik??? nedir kardeşler bilgisi olan var mı??
qsaw Üye Konu Sahibi reberemo' Alıntı: bende güncellemeyi görüyor ama yükle butonu silik??? nedir kardeşler bilgisi olan var mı?? Genişletmek için tıkla ... foto koyabilirmisin
reberemo' Alıntı: bende güncellemeyi görüyor ama yükle butonu silik??? nedir kardeşler bilgisi olan var mı?? Genişletmek için tıkla ... foto koyabilirmisin
deli oğlan Üye reberemo' Alıntı: bende güncellemeyi görüyor ama yükle butonu silik??? nedir kardeşler bilgisi olan var mı?? Genişletmek için tıkla ... mavi yerdeki kutucuktaki tiki işaretle arkadaşım..
reberemo' Alıntı: bende güncellemeyi görüyor ama yükle butonu silik??? nedir kardeşler bilgisi olan var mı?? Genişletmek için tıkla ... mavi yerdeki kutucuktaki tiki işaretle arkadaşım..
bulutsuzgece Üye reberemo' Alıntı: bende güncellemeyi görüyor ama yükle butonu silik??? nedir kardeşler bilgisi olan var mı?? Genişletmek için tıkla ... Güncellemenin isminin yanındaki kutucuğu işaretledin mi
reberemo' Alıntı: bende güncellemeyi görüyor ama yükle butonu silik??? nedir kardeşler bilgisi olan var mı?? Genişletmek için tıkla ... Güncellemenin isminin yanındaki kutucuğu işaretledin mi
bartinli8387 Üye bu güncelleme tamemen bellenin habercisi cünkü anna gelmeden bir hafta önce yine masp güncellemesi olmustu ve haritanın ikonu annadaki gibi gözüküyordu bu arada telefonun yurd dısı resmi annayı 1 ay once kullanmaya başlamıştım
bu güncelleme tamemen bellenin habercisi cünkü anna gelmeden bir hafta önce yine masp güncellemesi olmustu ve haritanın ikonu annadaki gibi gözüküyordu bu arada telefonun yurd dısı resmi annayı 1 ay once kullanmaya başlamıştım
devil____boy Üye arkadaşlar nokia suit ile mi yüklüyorsunuz yoksa telden direk mi ben bulamadım güncellemeyi